Slovenskí vodiči rozhodnú o najlepšom predajcovi áut za rok 2023

Unikátna celoslovenská anketa AUTOPREDAJCA ROKA, začína už svoj 9.ročník. Hlasujúci opäť vyberú najlepších predajcov nových, ako aj ojazdených automobilov na Slovensku.

Dlhodobým cieľom súťaže je zhodnotiť kvalitu autopredajcov, autobazárov a ich poskytnutých služieb. Okrem ocenenia poskytovaných služieb, pomáha anketa hlavne samotným zákazníkom na Slovensku. Vďaka každoročným výsledkom si zákazníci môžu ľahšie vybrať kvalitného predajcu vo svojom okolí.

Anketa odráža reálne skúsenosti kupujúcich, pričom v minulom ročníku bolo odoslaných viac ako 23 000 hodnotení autopredajcov. Hlasovanie je veľmi jednoduché a prebieha priamo na stránke AUTOPREDAJCA ROKA.

„Kvalita predajcov áut sa na Slovensku z roka na rok zvyšuje. Verím, že určitou mierou k tomu prispela aj naša anketa. Priama spätná väzba od zákazníkov vie pomôcť nielen pri budovaní dobrého mena, ale aj pri zlepšovaní poskytovaných služieb samotných autopredajcov. Zároveň to pomáha zvyšovať spokojnosť aj samotných kupujúcich,“ vysvetľuje Lukáš Hladík, Head of Brand Marketing Autobazar.EU.

O víťazoch rozhodnú samotní zákazníci, ktorí vyjadria svoj názor v hlasovaní na webovej stránke. Anketu prináša najväčšia sieť inzertných auto – moto portálov, združujúca všetkých predajcov áut.

Hlasovanie začína 10.10.2023 a potrvá do 31.1.2024. Body je možné udeliť jednotlivo a to za kategórie – veľkosť ponuky, komunikácia, proces kúpy auta alebo doplnkové služby. Víťazi spolu s výhercami vecných cien budú vyhlásení 14. februára 2024.

rNUlife.sk / OTS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.