VYTVORTE SI SVOJ CASHLESS ÚČET v APPke NOVA ROCK TERAZ A VYHRAJTE NADUPANÉ GITARY či KREDIT!

Vytvorte si svoj osobný festivalový účet, s ktorým môžete na festivale NOVAROCK 2022 bezkontaktne platiť s úplným prehľadom platieb a získajte šancu vyhrať jednu z desiatich cien! Toto musíte urobiť:

 Vytvorte si účet TU a pripojte svoj lístok NR22. Každý, kto si vytvorí účet do 13. júna 2022, pripojí si tiket a nabije si svoj bezhotovostný účet, sa automaticky zaradí do našej darčekovej ponuky. Vyhrať môžete:

🍀 Elektrická gitara Fender Jag-Stang (podpisový model Kurta Cobaina)

🍀 Elektrická gitara Gibson G-45 Westerngitarre

🍀 Elektrická gitara Line 6 Catalyst 100

🍀 Tri 100 eurové bezhotovostné dobitia

🍀 Štyri bezhotovostné dobitia v hodnote 50 eur

Podmienky účasti nájdete TU. Právne vymáhanie je vylúčené. Veľa šťastia!

A na čo sa môžete na festivale NOVAROCK 2022 tešiť?

Vďaka svojej polohe, pri rakúskom mestečku Nickelsdorf, čo je len niečo cez 40 km od Bratislavy, býva cieľom veľkého množstva fanúšikov zo Slovenska i Čiech. Preto v samotnej festivalovej camp dedinke natrafíte na tisícky zabávajúcich sa slovákov či čechov.

Konečne sa môžete tešiť na bohatú nádielku "hard rocku" a poriadnej hudobnej nálože! Všetko v podaní hudobných velikánov, svetoznámych anglických rockerov MUSE, ďalej legendárny alternatívny rock anglických PLACEBO, dánskych elvis metalistov hrajúcich kombináciu rokenrolu, heavy metalu a rockabilly VOLBEAT, gothic metalu v podaní amerických EVANESCENCE, heavy metalový nárez od amerických FIVE FINGER DEATH PUNCH, energiu nemeckých indie rockerov KRAFTKLUB, kanadských punkerov BILLY TALENT, britský metalcore BRING ME THE HORIZON, talianskych rockerov MåNESKIN, melodický metalcore z Južného Walesu BULLET FOR MY VALENTINE, viac než legenda punk rocku THE OFFSPRING, jednej z najpredávanejších merických punk rockových kapiel BAD RELIGION, melodický hardcore punk RISE AGAINST, či švédska melodická death metalová skupina IN FLAMES a mnohých ďalších ... MEGA HARD ROCK party po dvoch rokoch sa začína 9. júna na lúkach Pannonia Fields pro Nickelsdorfe!

Nič nestojí v ceste plánovaniu Vášho príchodu na NOVAROCK 2022 (možno okrem pár veterných mlynov ) – pretože otváracie hodiny sú už zverejnené online!

Pozor: Skoré kempovanie nie je možné na #NR22. Pre majiteľov karavanov je povolený príchod o deň skôr. Podrobné otváracie hodiny nájdete na: HERE!

Do začiatku zostáva necelý mesiac! Rockové šialenstvo vypukne za 24 dní!

Všetky info na: https://www.novarock.at/

VSTUPENKY

rNUlife.sk / NOVAROCK PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.