Minister I. Korčok pri príležitosti Dňa slovenskej diplomacie odovzdá ocenenia za úspešnú prezentáciu SR v zahraničí

Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Ivan Korčok, pri príležitosti Dňa slovenskej diplomacie, odovzdá na slávnostnom podujatí už zajtra, 26. augusta 2021, v Palugyayovom paláci Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR ocenenia Vyslanec dobrej vôle a najvyššie vyznamenanie MZVEZ SR – medailu za zásluhy o slovenskú diplomaciu.

Laureát ocenenia medaily za zásluhy o slovenskú diplomaciu, Eduard Kukan

Nositeľom najvyššieho vyznamenania rezortu diplomacie, medaily za zásluhy o slovenskú diplomaciu, sa stane bývalý šéf slovenskej diplomacie Eduard Kukan. Laureátmi ocenenia Vyslanec dobrej vôle za ich profesionálne úspechy a príspevok k pozitívnej prezentácii SR v zahraničí sú: špičková svetoznáma operná speváčka Edita Gruberová, rodák zo Slovenska, podnikateľ a hotelier Henry Kallan a finančný ekonóm, univerzitný profesor pôsobiaci v USA Ľuboš Pástor. Ocenenia sú vyjadrením vďaky za pracovné úspechy, ktorými prispievajú k šíreniu dobrého mena Slovenska vo svete.

V duchu tradície každoročného odovzdávania ocenenia Vyslanec dobrej vôle bývalého ministra Miroslava Lajčáka pokračuje aj súčasný minister Ivan Korčok

rNUlife.sk / Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.