Festival Frequency hlási takmer vypredané!

3 dňové festivalové pasy a camping (15.-17.8.) sú od apríla vypredané! Oficiálna stránka ďakuje všetkým fanúšikom a ponúka festivalovú lotériu  o extra pasy navyše, ako vďačnosť organizátorov, a v predaji sú už len posledné jednodňové lístky na piatok 16. a sobotu 17.8. 2019.

Headlinermi 19. ročníka medzi inými sú americké multižánrové duo TWENTY ONE PILOTS, švédska house skupina SWEDISH HOUSE MAFIA, fínski rockeri SUNRISE AVENUE, americký rapper a hudobník MACKLEMORE, grécko-belgické elektro DJ duo DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, americká rap rock "superskupina" PROPHETS OF RAGE, waleský melodický metalcore v podaní BULLET FOR MY VALENTINE, americká punk rocková kapela GOOD CHARLOTTE, írski alternatívni rockeri KODALINE, pop fenomén mládeže BILLIE EILISH, anglickí alternatívni rockeri NOTHING BUT THIEVES či legendárni punk rokáči THE OFFSPRING.

FM4 FREQUENCY je organizovaný od r. 2001 na rôznych miestach Rakúska vrátane Viedne, no svoje pevné miesto si od r.2009 našiel v lokalite St. Pölten. S návštevnosťou viac ako 150 tisíc intergalakticky naladených "frekvenťákov", patrí medzi najväčšie top festivaly Rakúska aj Európy.

Samotný festival má viaceré špecifiká, ako je denná (DAYPARK) a nočná zóna (NIGHTPARK), kultúrna zóna, množstvo vedľajších alternatívnych stageov, bohatá gastro zóna a podobné vyžitie.

Ako sa dá dostať na festival FM4 Frequency? Autom, autobusom i vlakom. Najlepšie je krátku cestu z Bratislavy absolvovať vlakom. Do Viedne je to hodina cesty, a následne menej ako polhodina na hlavnú vlakovú stanicu v meste St. Pölten. Odtiaľ za poplatok premávala kyvadlová doprava priamo do areálu festivalu. Pokiaľ sa rozhodnete pre pohodlnejšiu cestu vlakom, treba sa riadiť navigáciou, následne v samotnom St. Pöltene organizátori festivalu každý rok dobre vyznačia všetky prístupy na festival priamo v teréne pri ceste, preto stačí sledovať navádzače.

Keďže campy sú vypredané, buď pôjdete na jeden deň príp. zoženiete ubytovanie v okolí cez booking.com

Autor : Daniel Mičuda/ Frequency/ Youtube

https://www.frequency.at/

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.