Mladá nádejná speváčka Kristel prichádza s novinkou Nešetri ma

Nešetri ma. Presne tak sa "skromne a usilovne" vyznáva vo svojej rovnomennej hudobnej novinke speváčka Kristína Vrecková vystupujúca pod umeleckým menom Kristel

Kristína Vrecková alias Kristel je mladá talentová speváčka a muzikálová herečka známa z viacerých muzikálov, kde účinkuje pod režisérskou taktovkou nielen Jána Ďurovčíka, ako napríklad Vyznanie, Na skle maľované, ale aj z ďalších známych muzikálov The Bodyguard či Bedári.

V týchto dňoch prichádza po dlhšej prestávke s netradičnou hudobnou novinkou s názvom Nešetri ma. Hudbu k piesni zložila speváčka, o text sa postaral textár a básnik Martin Chudík a producentsky sa na nej podieľal Ľubomír Mazák.

Pieseň Nešetri ma je intímnou skladbou vykresľujúcou úskalia lásky, ako sú nedorozumenia, bolesť či emocionálne pády, no zároveň je aj úprimným vyznaním toho, že odpustenie, nádej a druhá šanca majú vo vzťahu svoje dôležité miesto. Veď napokon čas preverí každý vzťah a vždy bude platiť rovnica „čo sme láske dali, to nám zráta.“ Pieseň vyšla spolu s hudobným videoklipom, za ktorého dokonale vystihujúci vizuál po choreografickej no najmä režijnej stránke je zodpovedný Miroslav Figura v spolupráci s kameramanom Filipom Cipárom z FilArt production.  

Kristína „Kristel“ Vrecková vydala doposiaľ single Cesta, Vianoce v nás, Marína a Domov v tebe.
Facebook

https://www.facebook.com/KristinaKristelVreckova/?locale=sk_SK

Instagram

https://www.instagram.com/annykristel/?hl=en

rNUlife.sk / redakciu informoval Martin Chudík / foto: archív speváčky

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.