Sympatické duo Victoria a Martin a ich zaujimává akustická verzia hitu „Dance Monkey“

Svetlo hudobného sveta obohatila akustická coververzia ďalšieho obľúbeného hitu Dance Monkey od speváčky Tones and I v podaní huslitky s umeleckým menom Victoria Linnen a gitaristu Martina Brečku. Ako sa Vám páči táto slovenská verzia obľúbenej Dance Monkey?

„Po minuloročnej úspešnej Seňorite, sme sa s Martinom Brečkom / gitaristom rozhodli spraviť cover ďalšieho obľúbeného singlu Dance Monkey,“ povedala huslitska, hudobníčka a producentka Victoria Linnen, ktorá sa do povedomia slovenského publika dostáva výnimočnými covermi známym hitov. V nedávnej minulosti sa spojila aj s inými hudobníkmi, napríklad s klaviristom Petrom Zbranekom predstavili svoju spoločnú skladbu a to medley prevedenie troch hitov skupiny Coldplay.

Rovnako, ako minule, spracoval Martin celú hudobnú produkciu pod svojou novou značkou BrecStudio. Huslistka Victoria Linnen do toho nahrala husľovú linku hlavnej melódie a vymyslela motív na videoklip. O videoprodukciu sa postaral Raymond Petrik.

„S Maťkom spolupracujeme veľmi radi, pretože počas nahrávania a natáčania je viac srandy, než práce. Obaja sme sólisti, ale hrávame eventy niekedy aj ako duo. Martin momentálne finišuje svoj 2. album autorskej tvorby, ja zasa plánujem v novembri dokončiť 2 rozrobené skladby na ktorých s rôznymi umelcami pracujeme už pár mesiacov.“

rNUlife.sk / Victoria Linnen

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.