Prvý chytľavý song speváčky M.U.S. v slovenčine!

Miška Husárová, finalistka súťaže The Voice Česko Slovensko vydala minulé leto pod pseudonymom M.U.S svoj debutový album s názvom ME. Elektronické, moderne a zahranične znejúce nahrávky sa dočkali i prvej vizuálnej podoby. Prvý singel práve vychádza v slovenčine.

"Vedela som, že je len otázkou času, kedy začnem spievať po slovensky. V angličtine som sa cítila komfortnejšie pri skladaní textov. V slovenčine som si veľmi neverila, a tak som sa jej vyhýbala," vysvetľuje Michaela. Pri skladaní a komponovaní nových piesní Miška spolu s klávesákom a producentom Maxom Miklošom, začali s vidinou slovenských textov. Singel Ostaň tu je Michaelina prvotina v rodnej reči, no nebála sa hneď na začiatok vytiahnuť odvážnu tému.

"Keď som započula prvé tóny tejto pesničky, vedela som, že v nej musí byť sexuálny podtón a provokatívny text. Jednoducho si to pýtala. Zahodila som zábrany, neistotu, a za pol hodinu som mala hotovú absolútne spontánnu pesničku. Na vlastné prekvapenie boli všetky moje obavy z písania slovenských textov zbytočné," priznáva M.U.S.

M.U.S si trúfla na slovenčinu. Vypočujte si jej odvážny sexi ...

Aj keď Michaela singel Ostaň tu plánovala pôvodne vydať priamo s videoklipom, situácia okolo pandémie jeho nakrúcanie znemožnila. S Maxom sa však rozhodli sa skladbu vydať aj napriek tomu, len s lyrics videom. "Keď nám to situácia umožní, dodatočne bude mať Ostaň tu určite videoklip. Je to pre mňa štandard, ktorý by som nerada opustila," dopľňa. 

Michaela Husárová alias M.U.S, 2019

Spevácky určite dozrela a jej charakteristický chrapľák nie je až tak dominantný, ako pri prvom albume z roku 2017. Zahráva sa umne s rôznymi polohami svojej prirodzenej farby hlasu. čo určite stojí za to.

Kreatívna dvojica M.U.S a Maxo ďalej pokračuje v spolupráci a v najbližšom čase plánujú vydávať už len slovenské skladby. "Máme rozrobené ďalšie tri slovenské demá a zamýšľame sa nad EP či celým albumom v slovenčine," dodáva na záver mladá talentovaná speváčka.

Redakcia NUlife.sk / M.U.S.

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(2 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.