Kryštof pripravili pieseň k pokračovaní Gumpa. Optimistický singel nám pripomína „Život je krásný“

Už 28. marca budúceho roka vstúpi do kín celovečerný film režiséra F. A. Brabca: Gump -Jsme dvojka. Príbeh pre všetkých, ktorí dokážu čítať zo psích očí, ale aj pre tých, ktorí to zatiaľ nevedia alebo neveria, že je to možné; napísal Filip Rožek a ústrednú pieseň k nemu nahrala kapela Kryštof. Optimistický a veselý singel „Život je krásný“ sa dočkal aj videoklipu, ktorý je plný záberov z pripravovanej filmovej snímky.

„Pieseň k filmu Gump - Jsme dvojka je optimistickou správou o tom, že život je krásny,“ hovorí k novému singlu kapely Kryštof jej frontman Richard Krajčo, ktorý si rovnako ako v prvom diele, zahral vo filme jednu z hlavných postáv.

Po jeho boku sa v pokračovaní úspešného snímku objaví tiež Bolek Polívka, Vica Kerekes alebo Štěpán Kozub. „Cez najrôznejšie peripetie, pády z výšok na zem, odcudzenie či zvody hriechov, naďalej je život a priateľstvo je najväčší dar, ktorý je treba si užiť naplno, A tiež je to naša jediná šanca. Iná neexistuje,“ dodáva Richard k singlu „Život je krásný“, na ktorom spolupracoval s Janom Poradom, Lukášom Chromkom a Nikolajom Arichtevom.

Nový český film Gump - Jsme dvojka, bude mať v kinách po celej republike premiéru 28. marca 2023. Nedočkaví fanúšikovia dobrodružného psieho príbehu sa môžu zatiaľ pozerať na videoklip, v ktorom dostanú možnosť uvidieť aj niekoľko záberov z pripravovaného snímku s Richardom Krajšom a filmovým psom Gumpom v hlavnej role.

STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.tiktok.com/@krystok7
www.instagram.com/krystof_instagram/
www.krystof.net/

WAV a MP3 na stiahnutie TU

rNUlife.sk / Tomas Karpel, PR Universal music

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.