Speváčka NIKKA KUSENDOVÁ v novej skladbe „Cestovateľská“ spieva o slobode a výnimočnom vzťahu

Mladá a talentovaná slovenská speváčka Nikka Kusendová predstavuje svoju novú skladbu „Cestovateľská“, v ktorej vyzdvihuje vášeň k cestovaniu a jedinečný vzťah so svojim otcom. Skladba bola Nikke napísaná na mieru jej obľúbeným producentom Andrejom Hruškom v spolupráci s hudobníčku Gigi Ann Green.

„Pesnička je o slobode, o tom ako si myslíme že potrebujeme veľa a pritom nám stačí málo. Ja s tatinom často cestujem na motorkách a cestovanie je u mňa rovnaká vec ako aj hudba. Môžeme byť v nej voľní a ŽIŤ! Doslova. V texte je zahrnutý aj vzťah dvoch blízkych ľudí,“ dodáva speváčka.

Pieseň v sebe nesie aj rukopis známej slovenskej speváčky a textárky Alexandry Okálovej, ktorej texty sú čím ďalej tým viac zhudobňované rôznymi umelcami.

„Doteraz si pamätám ako mi môj producent Andrej Hruška poslal hudbu ktorú práve spravil s otázkou či by som s tým náhodou nechcela niečo spraviť. Bola to pre mňa úplne iná skladba ako ostatné a ja som hneď vedela, že do toho chcem ísť,“ spomína Nikka.

Atmosféra piesne a vzťah dvoch blízkych ľudí, v tomto prípade speváčkin blízky vzťah so svojim otcom, je zobrazený aj vo videoklipe. Nikka si v ňom zahrala rolu so svojim otcom cestujúc na motorke spojenú s momentami v kruhu rodiny a najbližších priateľov na Žitkovej v Čechách. S pomocou režiséra a kameramana Dominika Jánovského natočili zábery vystihujúce nielen text a hudbu pesničky, ale aj speváčkine čisté a úprimné srdce, ktoré nám v skladbe dáva doslova na dlani.

Instagram: @nikka_kusendova


rNUlife.sk / TS pripravila: Andrea Turčina, ALL ABOUT MUSIC

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.