Multi kulti festival fantasy, sci-fi, histórie, mytológie a popkultúry Slavcon 2024 prináša atraktívny program a privíta zaujímavých hostí

SlavCon 2024 je 17. ročník medzinárodného trojdňového festivalu fantasy, sci-fi, histórie, mytológie a popkultúry. Je určený pre všetkých fanúšikov literatúry, filmu, seriálov, hier, histórie, larpu a výtvarného umenia. 

✨ Dámy, páni, čarovné aj menej čarovné tvory či potvory, zbystrite pozornosť pri nasledujúcom ozname! ✨
Tento rok k nám na festival zavíta aj jeden špeciálny, anglicky hovoriaci hosť! Je ním Brian Muir, jeden z najznámejších sochárov a umelcov vo filmovej branži. Jeho azda najznámejším dielom je helma pre Darth Vadera, no počas svojej 48-ročnej kariéry sa podieľal aj na ďalších filmoch, ako napríklad Bondovky, Harrryho Pottera (5-7), Tomb Raider, no aj veľa, veľa ďalších. O svojich skúsenostiach a zážitkoch nám príde porozprávať osobne na prednášku, prinesie si aj svoju knižnú tvorbu, ktorú si budete môcť kúpiť v stánku.
Jeho celú tvorbu si viete pozrieť na jeho stránke: www.brianmuirvadersculptor.com
www.slavcon.sk/sk/profil/brian-muir
Na event môžete kamarátov pozývať tu: www.facebook.com/events/347557691517814
Lísty si kúpte za 20 eur v predpredaji: bit.ly/SlavCon2024

Návštevníkom prinášame zmysluplné a tvorivé prežitie voľného času, ale aj miesto pre zábavu a kreativiu. Okrem prednášok ponúkame širokú škálu kreatívnych a pohybových workshopov a pestrý sprievodný program. Predstavujeme známe osobnosti, ktoré prispievajú do kultúrnej scény Slovenska a pozitívne ju ovplyvňujú. Organizujeme súťaže, do ktorých sa môžete zapojiť už vopred alebo až na mieste - je to len na vás.  

Program | SlavCon

SlavCon je festival fantasy, sci-fi, histórie, mytológie, hier a stretnutie ľudí s týmito záujmami. V trojdňovom programe sa nájdu rôzne prednášky, diskusie a workshopy z týchto oblastí, vystúpenia a súťaže. Organizuje ho OZ Spoločenstvo Tolkiena, Združenie Fantastiky a od roku 2011 aj OZ SciFi Guide.

Festival sa tento rok bude konať v priestoroch Fakulty architektúry a dizajnu na Námestí Slobody v Bratislave v dňoch 26. až 28. apríla 2024.

🐺 SPRIEVODNÝ PROGRAM 🐺
Nielen prednáškami je návštevník SlavConu živý! Ale sprievodný program nikdy nevieme zmestiť do tabuľky. 😅
🎲 Počas festivalu sa môžete zahrať spoločenské hry, Warhammer či DnD, odfotiť sa na krásnych tématických pozadiach alebo sa zapojiť do Víkendu na Rokforte. V piatok sa zastavte v Minotaurovom labyrinte a vyskúšajte si, ako sa vaše pohyby ukážu na plátne.
🍃 V sobotu rozbalíme množstvo exteriérového programu pred fakultou - fotenie s československými vlčiakmi, prídu aj sokoliari s dravými vtákmi, Pressburg Phantoms ukážu, ako sa trénuje metlobal. 💃 Bhumika Dance School si pripravila chill out zónu na čarovnom koberci, ktorej súčasťou budú aj pravidelné tanečné vstupy a tanečný workshop o 15:00, na ktorý nadviaže bubnovačka o 16:00. Akrobati a umelci z CirKusKusu vás vo workshopovej zóne naučia svoje umenie a naplno ho predvedú večer na ohňovej show. 🔥
⭐ V sobotu poobede na festivale stretnete aj príslušníkov Slovakia Outpost 501st Legion vo fantastických Star Wars kostýmoch.
Viac info nájdete aj na našej stránke: www.slavcon.sk/sk/program-extra/2024
Na SlavCone pri registrácii nájdete aj zoznam všetkého sprievodného programu, ktorý si môžete pozrieť alebo vziať so sebou.
🎟 Lístky na SlavCon si môžete kúpiť na mieste alebo online: bit.ly/SlavCon2024

SlavCon

Facebook

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.