Do soboty môžete SAUNOVAŤ na Zlatých pieskoch ZADARMO! 5 mobilných sáun na pláži vás dostane

Saunovanie na pláži? Prečo nie. Do konca mája máte možnosť v priestoroch Wakelake na Zlatých pieskoch otestovať 5 netradičných typov fínskych sáun a vyskúšať tak iný rozmer saunovania. Ide tak o prvý komunitný priestor s mobilnými saunami na Slovensku.

Revolúcia v saunovaní

Projekt vznikol pod záštitou Slovak sauna community a návštevníkom primárne ponúka prvý komunitný priestor s mobilnými saunami na Slovensku.

Jeho zmyslom je priblížiť ľudom niečo nové, netradičné, odbúrať stereotypy a umožniť návštevníkom zrelaxovať sa pre saunovanie v atypickom priestore plážového komplexu.

Kombinácia fínskej sauny, romantického západu slnka a bieleho jemného piesku zaručuje stopercentný zážitok.

Ako hovoria nadšenci tohto typu relaxu: „V saune sú ľudia milší, jeden pred druhým rovní, utužujú sa tu priateľstvá, vzťahy, vznikajú nové kamarátstva“. A toto je to, čo chcú ľudom priblížiť. Naučiť sa oddychovať v kruhu priateľov, odpočinúť si a na chvíľku zabudnúť na bežnú realitu.

„Rozhodli sme sa predstaviť prvý komunitný priestor s mobilnými saunami na Slovensku, ktorý by spájal aj touto formou. Ľudia sa aj kvôli pandémii stali ešte viac uzavretými a aj takto by sme chceli (nielen) milovníkov saunovania viac zblížiť. Je to revolučné a sme radi, že to vzniklo na tom najlepšom mieste, na bratislavskej pláži Wakelake. Je tu nádherný západ slnka, jemný biely piesok ako pri mori a každý, kto k nám zavíta, si určite vyberie spôsob saunovania, aký mu najlepšie vyhovuje,“ hovorí o projekte SaunaLab Lukáš Kubica.

Aké sauny tu nájdete?

Je naozaj z čoho vybrať! Klasická fínska sauna v drevenom prevedení, sauna na kolesách s moderne riešeným interiérom či tzv. kotolňa, kde sa určite zapotíte a môžete sa zrelaxovať postojačky aj po ležiačky.

Súčasťou komplexu je aj kontajnerová sauna pixxla s pieckou na drevo a impozantným výhľadom.

Kto si chce vyskúšať absolútnu novinku a zažiť niečo ozaj netradičné, zavrieť sa môže do sauna stanu na zips, nohy mať ponorené v bielom jemnom piesku a zapotiť sa v poriadne rozkúrenom priestore!

Do soboty zadarmo

Do soboty 25.marca si návštevníci môžu vyskúšať všetky sauny úplne zadarmo v rámci bezplatnej testovacej prevádzky! Nič nepotrebujete. Súčasťou sú plachty a uteráky, ktoré obdržíte pri príchode, a tak teda stačí len zobrať priateľov a prísť za relaxom. Sauny si následne môžete užiť už v platenej prevádzke až do konca mája. Viac info na saunalab.sk.

rNUlife.sk / saunalab

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.