The Curly Simon s dvojicou nových klipov avizuje sólový debut Things We Don't Say

Líder indie-popovej skupiny Don't Trust Butterflies Simon Štubniak alias The Curly Simon si tento rok pripísal na konto cenu Objav roka na Radio_Head Awards aj úspešnú spoluprácu s kapelou Fallgrapp na singli Keď padal sneh. Rok 2020 zakončí vydaním očakávaného debutového albumu, ktorému počas adventu predchádzali dva videosingle.

Víťazom Radio_Head Awards 2019 v kategórii Objav roka sa stal The Curly Simon!

Jeho debutový album pod obľúbeným "brčkavým" pseudonymom The Curly Simon má názov Things We Don't Say a vyjde presne v poslednú predvianočnú nedeľu, a to konkrétne na štvrtý advent, keď budú všetci vo sviatočnom očakávaní, teda 20. decembra. Nahrávka, ktorá pozostáva najmä z nahratých synťákov a živých hudobných nástrojov, je Simonovým spoločným projektom s hudobníkom a producentom Matejom Turcerom, známym z rockovej kapely From Our Hands a bratislavského štúdia PULP.

Zvukovo pomerne rôznorodý album sa skladá z deviatich skladieb, pri ktorých si na svoje prídu fanúšikovia tak trochu rapu, popu, indie a elektroniky v prepracovaných mixoch. O živé bicie sa postaral Tomáš Hríbik a ako jediný spevácky hosť sa na albume objaví Tamara Kramárová.

Ochutnávky z albumu ponúkol Simon počas ostatných dvoch víkendov, najskôr 6. decembra v podobe skladby You Don't Know a včera nasledoval ďalší videoklip k piesni The Lights. Oba vizuály vznikli počas návštevy anglického Brightonu, pričom o kameru, strih, farby, efekty a námet sa postarali takiež Matej a Simon. Súčasťou série budú aj videoklipy k ďalším trom skladbám.

https://www.facebook.com/thecurlysimon/

https://www.instagram.com/thecurlysimon/?hl=sk


rNUlife.sk / TS The Curly Simon, Foto: Matej Turcer

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.