Star Wars: Ahsoka od 23. augusta na Disney+

Nový pôvodný hraný seriál spoločnosti Lucasfilm s Rosario Dawsonovou v hlavnej úlohe.

Spoločnosť Disney oznámila dátum premiéry nového seriálu Star Wars: Ahsoka na Disney+. Pri tejto príležitosti bola počas tretieho zápasu finále NBA odvysielaná aj nová televízna upútavka na seriál. Novú upútavku si môžete pozrieť prostredníctvom odkazu vyššie. Zverejnené boli aj tri nové fotografie.

Seriál zasadený do obdobia po páde Impéria sleduje bývalú rytierku Jedi Ahsoku Tano, ako vyšetruje novú hrozbu pre zraniteľnú galaxiu.

Autorom scenára je Dave Filoni, ktorý je zároveň výkonným producentom spolu s Jonom Favreauom, Kathleen Kennedyovou, Colinom Wilsonom a Carrie Beckovou. Koproducentkou je Karen Gilchristová.

O DISNEY+

Disney+ je streamovacia služba spoločnosti The Walt Disney Company. Ponúka filmy a programy z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic, ale aj úspešných Simpsonovcov a oveľa viac. Vo vybraných krajinách ponúka aj produkciu pridruženej značky Star.

Streamovacia služba je súčasťou segmentu Disney Media & Entertainment Distribution. Služba ponúka stále rastúcu zbierku exkluzívnej pôvodnej tvorby, vrátane celovečerných filmov, dokumentov, hraných a animovaných seriálov či krátkych filmov.

Vďaka dlhoročnej histórii spoločnosti Disney a jej bohatej filmografii je na Disney+ k dispozícii nielen filmová a televízna klasika, ale aj úplne nové filmy a programy z dielne The Walt Disney Studios. Pre viac informácií navštívte disneyplus.com alebo aplikáciu Disney+, ktorá je dostupná na väčšine mobilných a televíznych zariadení s prístupom na internet.

Ahsoka | Teaser Trailer | Disney+

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.