GROOVE METALOVÁ FORMÁCIA WASTAGE MÁ NOVÝ KLIP

Nové video košickej Groove metalovej formácie Wastage s názvom Mindbox Enemy vychádza v týchto dňoch. O klip sa postaral Lukáš Hricko – Hryc. Pieseň Mindbox Enemy bude súčasťou pripravovaného nového albumu. 

Wastage majú na konte EP „Right Now“ z roku 2014 a album „Slave To The System“, ktoré vyšlo v roku 2015 u vydavateľstva Sliptrick Records. Skupina má za svoje pôsobenie odohraných množstvo koncertov doma i v zahraničí.

Začiatky kapely Wastage siahajú do 90-tych rokov. Po dlhšej odmlke sa však v roku 2012 vracia na scénu a začína aktívne koncertovať. Koncom roku 2013 nastali v kapele zmeny na poste gitaristu a speváka. Gitary sa ujíma Jozef Daraš (ex Xibalba) za mikrofón nastupuje Bohuš Michalko ( ex Stone Cold Bitch, Eternity). Hudba tak dostáva nový šat, nastáva aj mierna zmena v štýle keď ku klasickým thrashovm prvkom pribúda štipka hardcore či metalcoru. Dnes sa orientuje ich tvorba na štýl groove metal.

https://linktr.ee/wastageband

Wastage - Úvod | Bandzone.cz

Zdroj: TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.