Andrej Šeban sa konečne stretne so svojimi fanúšikmi naživo na koncertoch jesenného miniturné! Predstaví aj nové, doteraz nevydané skladby

Po pandemických rokoch sa gitarista, skladateľ a spevák Andrej Šeban konečne stretne so svojimi fanúšikmi naživo na koncertoch jesenného miniturné. Predstaví sa v Košiciach, Martine a Bratislave. Napriek malému počtu zastávok však koncerty môže vidieť ktokoľvek. Budú totiž aj streamované vo virtuálnom priestore.

"Aktuálne turné je zároveň oslavou. Oslávime, že si opať môžeme dopriať hudobný zážitok v koncertných sálach, ale aj jedno neuveriteľne okrúhle životné jubileum," hovorí hudobníkov manažér Tomáš Lukačka.

"Servírovať sa budú skladby z Andrejovho posledného albumu Rock and Roll z Raši, ktorý získal pozitívne ohlasy kritiky a hudobné ocenenia. Namiesto torty návštevníci premiérovo ochutnajú nové skladby z pripravovaného pesničkového albumu Intimita, ktorým Andrej Šeban po viac ako 20 rokoch tematicky nadväzuje na album Bezvetrie," dodáva Lukačka.

Termíny jesenných koncertov Andreja Šebana:

11. novembra - Košice, Fuga
17. novembra - Martin, Barmuseum
22. novembra - Bratislava, SD Nivy

Všetky koncerty začínajú o 20:00.

Andrej Šeban Turné 2022 z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

rNUlife.sk / TS Andrej Lukačka / foto PR Euforion

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.