Mladý spevák a producent pod umeleckým menom Dinelo predstavuje letný song Together Tonight

V slovenských rádiách zarezonovala jeho spolupráca s Veronikou Strapkovou s názvom Unchangeable či Leave Me Now, teraz prináša mladý producent Dinelo pohodovú letnú pieseň o hľadaní lásky a užívaní si spoločných momentov Together Tonight. Skladba dostala aj vizuál, o ktorý sa postaral režisér a kameraman Peter’s Touch.

Letná skladba vznikla v Dinelovom rodnom kraji. Vo videoklipe figuruje skutočná trojica kamarátov a spolužiakov zo strednej školy, aby mal tento pohodový vizuál ešte lepšiu a uveriteľnejšiu atmosféru. Singel vznikal počas minulých Vianoc a už na začiatku tvorby mal Dinelo v pláne urobiť čo najviac pozitívnu letnú skladbu.

Pieseň Together Tonight nám pripomína, aby sme nestrácali čas, našli si lásku, v hocijakej forme, a dokázali si užívať prítomný moment. "Hlavnou myšlienkou videoklipu bolo navodiť v ľuďoch príjemnú letnú atmosféru, ktorá by dopĺňala atmosféru skladby. Natáčanie prebiehalo počas dvoch dní vo veľmi príjemnom duchu v centre Košíc," hovorí režisér a kameraman Peter’s Touch.

V roku 2016 vydal Dinelo prvý vokálový singel This Could Be True, pri ktorom spolupracoval so spevákom PRYVT RYN z Los Angeles. Rok nato sa opäť spojili a vydali ďalší singel Never Be Young, ktorý sa objavil aj na svetovej hudobnej platforme VEVO. 

rNUlife.sk / Jana Trellová, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.