Nový slovenský objav: Speváčka Nia po tvorbe pre iných debutuje vlastnou skladbou "Papier"

Slovenská Ariana Grande? Akékoľvek prirovnanie po vypočutí novej skladby „PAPIER“ Vám napadne, ide o hudobnú kvalitu, ktorá u nás chýbala! Nia je novým speváckym objavom, a aj keď ako songwritter píše texty umelcom už dlhé roky, až teraz sa rozhodla pre svoj debut! Trvalo pritom sedem rokov, kým táto pieseň o rozchode nadobudla svoju finálnu verziu.

"Je to môj debutový song, na ktorý som si počkala skoro sedem rokov a je pre mňa veľmi dôležitý a zaslúžený. Moja hudobná cesta začala síce v roku 2014, no stále som so svojou tvorbou nebola spokojná. Napísala som kvantum songov, no vždy som bola s niečím nespokojná. Nemalo to pre mňa takú hudobnú úroveň, ktorú som chcela. Kým som vydala tento song, veľa som písala najmä pre slovenské interpretky a to mi pomohlo a inšpirovalo ma tvoriť hudbu kvalitnejšie," hovorí mladá speváčka Nia.

Lietať v oblakoch alebo zostávať väznený na zemi? Aj takýto kontrast vložila Nia do svojej čerstvej záležitosti, ktorej videoklip ku skladbe Papier vytvoril Pierre Lexis a hudobne ju zastrešil speváčkin priateľ, producent Fillipian. S nápadom na klip ku novej skladbe prišla samotná Nia, pričom jej zámerom bolo, aby sa každý divák a poslucháč v tejto novinke dokázal nájsť. "Síce je to song o rozchode, ale nie je to negatívne ladená skladba. Papier je tak zvláštne pozitívny, aj keď je v klipe znázornený emocionálny kontrast medzi mnou, ktorá si voľne lietam, a ním. V uzavretom priestore si prechádza to pekné, čo vo vzťahu zažíva, a preto sa cíti skliesnený spomienkami," vysvetľuje speváčka

Vizuálne aj textovo chcela Nia hovoriť o tom, že rozchod, ako koniec vzťahu, by nemal byť našou poslednou emóciou. "Treba si z toho odniesť len to najpozitívnejšie, lebo inak zostaneme zacyklení v spomienkach a nenechá nás to letieť ďalej. Veľmi by som chcela, aby si v mojej hudbe našli ľudia to svoje, s čím sa vedia stotožniť, pochopiť, či pomôcť... Lebo o tom je hudba," uzatvára Nia
 

rNUlife.sk / Jana Trellová, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.