„ŽIVÉ RAČKO OŽIVÍ PARK NA RAČIANSKOM MÝTO UŽ PO TRETÍKRÁT

Už 10. septembra 2022 sa bude v obľúbenom mestskom parku na Račianskom mýte konať tretí ročník multižánrového festivalu Živé Račko. Celé popoludnie bude patriť pestrému hudobnému programu, ale aj prednáškam, workshopom, diskusiám na aktuálne témy a nebude chýbať ani knižný bazár.

Festival Živé Račko sa koná priamo v areáli detského ihriska na Račianskom mýte, najmenších tam čaká bohatý program v podobe divadla, koncertu, zabávačov, kreatívnych dielní a chýbať nebude ani maľovanie na tvár.

Súčasťou festivalu sú aj všehochute jedál street foodu, pričom ponuka stánkov bude opäť namixovaná tak, aby vyhovela každému.

Archívna pozvánka na prvý ročník od organizátorov podujatia

Festival založila a organizuje malá skupinka Novomešťanov, miestnych aktivistov, ktorí sa týmto spôsobom rozhodli oživiť priestor parku na Račianskom mýte. Z menšieho komunitného podujatia sa stáva každým ročníkom väčší a pestrejší festival, na ktorom sú vítaní všetci milovníci hudby, jedla, pohody a zábavy pod holým nebom.

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/28761024945445

FB ŽR: https://www.facebook.com/ziveracko
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ziveracko/

Opäť na vás bude čakať pestrý hudobný program pre malých i veľkých, street food zóna, prednášky, výmena kníh a mnoho ďalšieho.
Viac info

rNUlife.sk / Zdroj: TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.