Steven Vagovics zverejnil novinku Better spolu s videoklipom

Hudobník a skladateľ Steven Vagovics predstavuje svoju novú pieseň. Skladba má názov Better a jej text je prekvapivo dvojzmyselný.

"Better má v sebe zase nový element. Jej text sa dá totiž chápať dvomi spôsobmi. Prvým je ten, že ide o pozitívnu pesničku o zaľúbení sa a zamýšľaní sa, ako sa to vlastne stalo. Druhým je zase opačné chápanie, že ide o polosmutnú pieseň, ktorá hovorí o nevere alebo všeobecne zrade a smútku. Uvedomil som si to až oveľa neskôr a tým mi príde výnimočná. Kostru skladby som napísal ešte v roku 2019, pričom text a posledné prvky dostala až teraz," hovorí Steven Vagovics.


Hudobník z Bratislavy momentálne pracuje na svojom najrozsiahlejšom albume, ktorého vydanie je naplánované na druhú polovicu budúceho roka.  Doteraz vydal päť sólových albumov a jednu kompiláciu. Z pripravovaného albumu vyšli zatiaľ štyri skladby - Janet, Twin Flames, It’s My First Christmas (With You) a najnovšia Better. Na novom projekte pracuje tentokrát úplne sám, od skladania piesní, hraní na všetkých nástrojoch až po samotnú finálnu nahrávku.

"Dostal som jednoduchý nápad na videoklip. Natočil som sa ako sedím a spievam na gauči, pričom som urobil aj zábery toho, ako hrám basovú linku. Natáčanie prebehlo v tichosti u mňa doma okolo jednej rána v noci. Celý proces bol pomerne rýchly a videoklip som od základov urobil sám, rovnako ako pieseň."

rNUlife.sk / TS SV

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.