Spoznajte tajomstvá výroby piva Zlatý Bažant. Pivovar Hurbanovo otvorí brány pre verejnosť

Pivovar Hurbanovo otvára dvere pre verejnosť. V sobotu 25. júna budú môcť všetci milovníci piva nahliadnuť do zákutí pivovaru, v ktorom sa vyrába obľúbené slovenské pivo Zlatý Bažant. Okrem toho čaká na návštevníkov bohatý sprievodný program počas celého dňa.

Pivovar Hurbanovo je domovom slovenskej pivnej značky Zlatý Bažant s bohatou históriou. V sobotu 25. júna budú môcť návštevníci nahliadnuť do procesu výroby piva - od zrnka jačmeňa po načapovaný pohár - v rámci Dňa otvorených dverí 2022. Počas celého dňa, v čase od 9.00 h do 16.00 h, budú prebiehať pravidelné prehliadky pivovaru sprevádzané bohatým programom na nádvorí pivovaru.

Sme radi, že môžeme opäť po troch rokoch otvoriť brány pivovaru pre širokú verejnosť. Počas celej soboty 25. júna sa návštevníčky a návštevníci môžu tešiť na bohatý sprievodný program pre deti a dospelých. A, samozrejme, odporúčame využiť príležitosť na prehliadku nášho pivovaru, v ktorom sa varí jedinečné slovenské pivo Zlatý Bažant. Počas nej návštevníci uvidia, ako vyzerá celý proces výroby piva, kým sa dostane na pulty obchodov či do obľúbených podnikov. Veríme, že si odnesú pekný zážitok. Všetci sú srdečne vítaní,“ uviedol výrobný riaditeľ hurbanovského pivovaru Martin Pozsgay.

Deň otvorených dverí v Pivovare Hurbanovo je súčasťou bohatého programu Hurbanovských kultúrnych dní.

Viac na:

https://heinekenslovensko.sk/

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.