Horkýže Slíže vydávajú nový album, pokrstia ho zajtra v Nitre!

Kapela Horkýže Slíže práve vydáva nový štúdiový, v poradí dvanásty album, Alibaba a 40 krátkych songov 2, ktorý pokrstia na ich zajtrajšom koncerte - v utorok 14. septembra 2021 v Nitre. Posledné vstupenky na koncert si môžete zakúpiť tu: https://vstupenky.maxiticket.sk/horkyze-slize-krst-cd-alibaba-a-40-kratkych-songov-ii-2021-nitra

Okrem typických krátkych songov na albume Alibaba a 40 krátkych songov 2 nájdeme aj dlhšie, ale aj také, ktoré sú pokračovaním predošlého albumu s rovnakým názvom z roku 2013. Obsahuje 40 piesní a niektoré z nich si fanúšikovia budú môcť vypočuť premiérovo už zajtra na ich nitrianskom koncerte pred klubom Music a Cafe v Nitre, kde bude mať kapela aj autogramiádu. Pieseň Ty vieš, že sa chovám tak, jak sa chovám bude aj titulnou piesňou k pripravovanému filmu Indián, ktorého premiéra bude na budúci rok na jar.

„Do playlistu sme zaradili z nového albumu pesničky Degustácia, Influencer a Teambuilding. Uvidíme, ako sa uchytia medzi ľuďmi, tešíme sa na ich reakciu naživo zajtra. Alibaba je zmesou rôznych hudobných štýlov a veľa prvkov, si myslím, ľudí prekvapí. Na albume nechýbajú, samozrejme, ako je u nás zvykom, ani hostia. Nahrávali sme ho v štúdiu Randal u nášho kamaráta Jimiho Cimbalu počas pandémie, kedy sme mali čisté hlavy, čas a veľa vtipných situácií, ktoré budete počuť, vzniklo priamo v štúdiu,” prezradil gitarista Juraj Štefánik. Okrem klasického CD si fanúšikovia budú môcť zakúpiť aj špeciálnu edíciu s podpiskartami a USB kľúčom. Tá bude v predaji neskôr, no exkluzívne cez Horkýže Slíže e-shop a v limitovanej edícii 150 kusov.

Krstnými rodičmi nového CD budú moderátori rádia Anténa Rock - Mary a SiFon. Krstiť sa bude v rámci degustácie červeného vína. Na jeseň predstaví kapela album v Čechách aj s novým introm a na jar, ak to pandemická situácia dovolí, ho odprezentujú na Slovensku. 

Album Alibababa a 40 krátkych songov zakúpite na oficiálnom e-shope Horkýže Slíže: https://www.horkyzeslize.sk/shop

rNUlife.sk / Sisa Rákociová I Octopus promotion

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.