Finalisti Schwarzkopf Elite Model Look 2021 pre SR a ČR: Hlasujte, kto má potenciál preraziť vo svete módy

Sú mladí, krásni, cieľavedomí a nepochybne o nich o pár rokov budeme počuť všetci. Aj tak by sa dali charakterizovať noví finalisti prestížnej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2021, ktorá opäť vybrala zo Slovenska to najlepšie. Predstavujeme vám finalistov Schwarzkopf Elite Model Look 2021 pre SR a ČR. Hlasujte, kto má podľa vás najväčší potenciál preraziť vo svetovom modelingu.

Španielska sála Pražského hradu bude v pondelok 30. augusta hostiť 20 finalistiek a finalistov súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2021 pre Českú a Slovenskú republiku. Súťaž Elite Model Look je najprestížnejšou modelingovou súťažou na svete, do ktorej sa každý rok prihlási stotisíce záujemcov z viac než 30 krajín.

O budúcich modelkách bude rozhodovať porota zložená z odborníkov z oblasti módy, kultúry a médií, partnerov projektu a zahraničných modelingových agentov. V porote zasadnú napríklad riaditeľka Elite London Miranda C. Speransky, riaditeľka Elite Milan Elena Mansueto či spolumajiteľ agentúr Elite Prague a Elite Bratislava, riaditeľ súťaže pre Českú a Slovenskú republiku, Saša Jány. „Som veľmi rád, že projekt Schwarzkopf Elite Model Look je už niekoľko desaťročí najefektívnejšou platformou hľadania nových modelingových talentov u nás. Dokazuje to i jubilejný 30. ročník, ktorý v Čechách a na Slovensku organizujeme. Modeling sa v poslednej dobe snažíme modernizovať. Chceme, aby sa z finalistov stali ambiciózni a inšpirujúci mladí ľudia, ktorí vedia, kým chcú byť . Veríme, že nová generácia našich modeliek a modelov pochopila, že existuje mnoho podôb krásy a uvedomujú si svoju jedinečnosť,“ hovorí k projektu Saša Jány.

Scénu v rámci tohto ročníka navrhol renomovaný scénograf Marek Cpin. Pozvaní hostia sa môžu tešiť na zahraničného hudobného hosťa z Paríža.

I tento rok sa v exkluzívnej prehliadke predstavia topmodelky agentúr Elite Prague a Elite Bratislava, napríklad ambasádorka projektu Schwarzkopf Elite Model Look SR 2021, Michaela Kocianová, víťazka svetového finále EML 2013 Eva Klímková, české a slovenské topmodelky Daniela Kociánová, Barbora Brušková, Sasha Gachulincová a víťazky svetového finále EML 2014 Bára Podzimková , či EML 2016 Jana Tvrdíková. 

Nové castingy 2021

Hlavným módnym partnerom finálového večera sú butiky THE BRANDS MEN a THE BRANDS WOMEN z portfólia spoločnosti Luxury Brand Management, ktorá v Českej republike zastupuje  viac než dve desiatky najvyhlásenejších módnyh domov, ako napríklad Bottega Veneta, Valentino, Givenchy, Alexander McQueen, Balmain, Balenciaga, Saint Laurent, Dsquared2, Loewe a mnoho ďalších.  Všetky ich butiky nájdete na pražskej Parížskej ulici.
O styling celého večera sa postará hlavný stylista THE BRANDS a módny návrhár Lukáš Macháček.

Agentúra Elite sa i tento rok spojila s úspešnou značkou vlasovej kozmetiky Schwarzkopf, ktorá sa stala hlavným partnerom a spoluorganizátorom súťaže. Vlasová kozmetika Schwarzkopf v minulosti dlhodobo spolupracovala so svetovo známymi celebritami, vrátane topmodeliek ako napr. Claudia Schiffer a Heidi Klum a už po niekoľký krát sa stala súčasťou jedinečného projektu objavujúceho budúce hviezdy modelingového priemyslu.

Aj keď sa castingy Schwarzkopf Elite Model Look konali v sťažených podmienkach kvôli pandémii koronavírusu, porote sa podarilo vybrať desať finalistov, ktorí zabojujú o finále. Tí si vyskúšali jedno zo svojich prvých fotení priamo vo veľkom - a to v spolupráci s platformou Virvar, ktorá poskytuje komplexnú podporu slovenských a českých návrhárov. O makeup se postarali vizážistky Oriflame s produktami z radu The ONE a o vlasový styling zase kaderníci Schwarzkopf, ktorí pracovali aj s výrobkami Rowenta for Elite Model Look. Fotenia a točenie editoriálov sa konalo v Novej budove SND a nové tváre dokázali to, že je v nich obrovský potenciál.

Casting 2020

Nielen snaha, ale nepochybne aj výzor zohráva pri vykonávaní vysnívanej profesie svoju úlohu. Nejde však o typickú krásu, na ktorú sme zvyknutí, práve naopak. „Je tu dievča, ktoré má úplne krásne pehy, druhá je zasa taká princezná, ďalej chalan, ktorý má úplne prenikavý, silný pohľad,'' opisuje svojich nových, modelingových kolegov už stálica Saša Gahulincová. Tá bola súčasťou fotení a po prvýkrát sa s desiatkou finalistov zoznámila. 

SLOVENSKÁ REPUBLIKA SK FINALISTKY 

Hlasujte za svoju favoritku alebo favorita na víťaza Schwarzkopf Elite Model Look pre SR

Andrea Smolinská 

Andrea Smolinská
Andrea Smolinská ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Karolína Krotká

Karolína Krotká
Karolína Krotká ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Polina Rybalkina

Polina Rybalkina
Polina Rybalkina ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Sofia Ševčeková

Sofia Ševčeková
Sofia Ševčeková ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Sophia Harantová

Sophia Harantová
Sophia Harantová ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Lenka Saturyová

Lenka Saturyová
Lenka Saturyová ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

SK FINALISTI 

Iden Gelam

Iden Gelam
Iden Gelam ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Jakub Varga

Jakub Varga
Jakub Varga ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Oskar Kadlec

Oskar Kadlec
Oskar Kadlec ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK
Patrik Vališ ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

 

ČESKÁ REPUBLIKA CZ FINALISTKY

Hlasujte za svoju favoritku alebo favorita na víťaza Schwarzkopf Elite Model Look pre ČR

Adéla Foldová

Adéla Foldová
Adéla Foldová ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Amélie Konšelová

Amélie Konšelová
Amélie Konšelová ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Anna Dänemarková

Anna Dänemarková
Anna Dänemarková ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Denisa Benadová

Denisa Benadová
Denisa Benadová ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Jana Fedorovič

Jana Fedorovič
Jana Fedorovič ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Vanda Sovová

Vanda Sovová
Vanda Sovová ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

CZ FINALISTI

Aleš Frýdl

Aleš Frýdl
Aleš Frýdl ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Alex Hanus

Alex Hanus
Alex Hanus ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Max Klimeš

Max Klimeš
Max Klimeš ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Olexi Kabatsi

Olexi Kabatsi
Olexi Kabatsi ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

https://www.facebook.com/EliteModelLookSlovakia/videos/3104697069801277

rNUlife.sk / ZDROJ SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.