Liam Gallagher je späť s novinkou Everything´s Electric

LG’s back! Singlom Everything’s Electric ohlasuje niekdajší člen slávnych Oasis vydanie tretej sólovej platne C’MON YOU KNOW. Na nahrávke sa podieľal spevákov dvorný producent Greg Kurstin a tiež Dave Grohl. Frontman Foo Fighters je spoluautorom skladby a hraje v nej na bicie.

Prvýkrát sa Gallagher a Grohl stretli, keď spolu Oasis a Foo Fighters odohrali niekoľko koncertov. Zhruba tak staré sú aj špekulácie o tom, že sa tí dvaja stretli v štúdiu a pripravujú spoločný projekt. Nikdy netajili vzájomnú náklonnosť. V roku 2019 ju Foo Fighters prejavili na festivale v britskom Readingu, kde vyzývali fanúšikov k podpísaniu petície na obnovenie Oasis.

Naživo novinku Everything’s Electric predstaví Liam Gallagher budúci týždeň na udeľovaní cien Brit Awards, v lete sa potom spevák objaví na pódiách v Manchestri, Belfaste, Glasgowe  a legendárnom Knebworth parku, kde sa v roku 1996 počas dvoch dní stretlo na koncertoch 250 tisíc priaznivcov Oasis.

rNUlife.sk / Renáta Tomášová, Warner music

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.