Za čakanie na odložené koncerty má Miro Žbirka pre fanúšikov exkluzívnu odmenu

Plánované slovenské koncerty Mira Žbirku - Cinema Acoustic Tour sa kvôli aktuálne platným opatreniam nemôžu plnohodnotne uskutočniť ani v nových májových termínoch. Výnimočné spojenie koncertu a filmu v historických slovenských kinách sa preto opäť presúva. Všetky zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti a nemenia sa ani miesta koncertov. Uskutočnia sa v nových septembrových termínoch: 27. 9. 2021 v kine Scala Prešov, 28. 9. 2021 v kine Moskva Martin a 29. 9. 2021 v Ateliéri Babylon Bratislava.  

Všetci, ktorí si na koncerty počkajú, získajú exkluzívny bonus. K filmu Meky a akustickému koncertu im Miro Žbirka pridá aj slovenskú premiéru nového dokumentárneho filmu Čo bolí, to prebolí o vzniku legendárneho Modrého albumu, ktorý tento rok oslavuje dvadsať rokov od vydania a krst jeho jubilejnej, v Abbey Road štúdiu remastrovanej LP a CD verzie s bonusmi.

Vznik dokumentárneho filmu Čo bolí, to prebolí, ktorý režisér Šimon Šafránek so scenáristom Honzom Vedralom začnú nakrúcať už tento mesiacmôžu stále podporiť všetci, ktorí prispejú do crowdfundigovej kampane na Donio.cz, v ktorej sa doteraz vyzbieralo už viac ako 170 000 Kč.

Link: https://www.donio.cz/modryalbum

Vyzbieraná suma bude použitá na nakrúcanie filmu a dvadsať percent z vybranej sumy získa Nadačný fond Janel pri Fakultnej nemocnici Královské Vinohrady v Prahe, s ktorou Miro Žbirka dlhodobo aktívne spolupracuje.

Vstupenky na:

https://www.ticketportal.sk/event/Miro-Zbirka-Cinema-Acoustic-Tour

Aktualizované info:

https://www.zbirka.cz

https://www.facebook.com/MiroZbirka/

https://www.instagram.com/mirozbirka/

rNUlife.sk / Rado Mešša, pro:messa

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.