Katka Knechtová po prekonaní korony prináša výnimočnú pieseň: Nákazlivé Vianoce

Speváčka Katarína Knechtová vydáva pred Vianocami sviatočnú pieseň s názvom Nákazlivé Vianoce. Je úplne iná ako ostatné vianočné pesničky. Dvojzmyselný názov dopĺňa aj klip, v ktorom pri štedrovečernom stole sedí spoločne s ďalšími v ochranných oblekoch, okuliaroch a rúškách. Pieseň naspieva s Labírskymi Beťármi, ktorá sa minulý víkend predstavila vo finále obľúbenej folklórnej šou Zem spieva.

nakrúcanie videoklipu Nákazlivé Vianoce, 2020
Katarína Knechtová, nakrúcanie videoklipu Nákazlivé Vianoce, 2020

A takto ju komentovala na svojom Facebooku: "Milí moji. Blížia sa Vianoce a všetci vieme, že tohtoročné budú celkom iné, ako tie doposiaľ. A keďže budú výnimočné, zaslúžia si aj výnimočnú pesničku. Viete, že som sa na jeseň stihla nakaziť, ale vám prajem, aby ste zostali zdraví a nakazili sa jedine láskou a porozumením. Berte ju s nadhľadom, myslím, že si všetci zaslúžime odľahčiť v tejto ťažkej dobe. S láskou vaša K.".

"Bolo to úplne spontánne. Napísala som mu dlhý email, kde som sa mu vyrozprávala a zdôverila, ako prežívam toto obdobie a svoju chorobu. Zároveň som ho poprosila, že ak by dostal nápad na nejaký text, ktorý by s nadhľadom a pozitívne opísal, čo cítim, že by ma to veľmi potešilo. Prešli dva týždne a text prišiel. Mala som neskutočnú radosť. Pri tvorbe hudby som chcela, aby to nebola bežná popová vianočná pieseň, chcela som sa vyhnúť vianočnému klišé. Preto som sa rozhodla, že pieseň bude acapella," prezradila exkluzívne pre NUlife na záver Katka Knechtová

rNUlife.sk / Facebook Katarína Knechtová, foto: imaginevision

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.