Ako singel vychádza dnes skladba Navždy v akustickej verzii s videoklipom z pripravovaného albumu IMT Smile

Prešovská viac než obľúbená hudobná formácia IMT Smile tento rok zmapovala svoje viac ako dvadsaťročné pôsobenie na hudobnej scéne v podobe kompilácie Život IMT Smile 1998-2020 na výberovom dvoj-CéDéčku. Doplnila aj tri nové videoklipy k obľúbeným starším skladbám, no a to ešte nie je všetko, čo tento rok pre fanúšikov chystá! Skupina IMT Smile informuje o decembrovom vydaní dlho očakávaného a pripravovaného nového albumu, ktorý doplní výber hitov o B- STRANY, RARITY & LIVE verzie. Ako prvá sa predstaví skladba NAVŽDY v podmanivej akustickej verzii

Akustická verzia hitu IMT Smile - Navždy, je znamením, ďalšieho výberu skladieb, ktoré doplnia Život IMT Smile. Tento krát s podtitulom – AJ TO JE ŽIVOT B-STRANA A RARITY & LIVE. Fanúšikovia si ju môžu vychutnať s intímnym akustickým zvukom a novým štúdiovým klipom, o ktorého strih a réžiu sa už tradične postaral gitarista kapely Tomáš Slávik, ktorému s nahrávaním a mixovaním pomohol Miloš Miňo Rojko. Pieseň okrem Youtube nájdete aj na všetkých streamingových službách.

Album vychádza 4.decembra.

„Akustickú verziu Navždy sme opäť nahrávali v štúdiu Birdland v Považskej Teplej kde pracujeme aj na novom albume. Tento krát sme použili aj nástroje ako kontrabas. Na konci piesne je sólo na ústnej harmonike. Popri nahrávaní gitary sa gitarista Tomáš Slávik opäť venoval aj kamere. A z toho vzniklo video k tejto nahrávke“ približuje nahrávku frontman kapely Ivan Tásler. Prínos frontmana kapely do piesne je značný, okrem vokálu a spevu nahral aj klavír, akustickú gitaru (spolu s T. Slávikom), ústnu harmoniku, Hohner melodicu a Hammond organ. Na elektrické piano Rhodes hral Miro Tásler, na perkusie Ivan Kormaňák a na kontrabas Peter Bartoník. Autorom textu je Vlado Krausz.

Kapitolu Život IMT Smile tak uzatvoria skladby, ktoré neboli doteraz vydané, ale nie sú neznáme. Skladby, ktoré dokumentujú geniálne spojenie s legendou Michalom Dočolomanským, alebo spojenie so symfonickým orchestrom Slovenského rozhlasu a ďalšie.

rNUlife.sk / Tomáš Karpel, Universal Music

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.