Ondrej Jurišta zverejňuje ďalšiu novinku Hudba v našom Lejbli

Bratislavský raper a spevák Ondrej Jurišta z hip-hopového tria Dornkappel, rozbieha nový projekt pre mladú generáciu umelcov a poslucháčov. Spoluzaložil vydavateľstvo Navždy Mladí, pod ktorého hlavičkou vydal prvý sólový singel s názvom Ollie. Hymnu skejterov prednedávnom predstavil spolu s vydareným videoklipom. Predstavuje ďalšiu novinku Hudba v našom Lejbli!

Po albumoch Introvert/Extrovert (2015) a Requiem (2018), ktoré vydal s kapelou Dornkappel prichádza Ondrej Jurišta s novými singlami pod vlastným menom. Prvým z nich bol Ollie (názov jedného zo základných skokov na skejte), ktorý zároveň symbolicky sprevádza vznik novej hudobnej značky Navždy Mladí. Teraz prichádza v poradí už s druhou skladbou na jeho vlastnej hudobnej značke Navždy Mladí. Ako napovedá už názov Hudba v našom Lejbli, pesnička je práve akoby oslavou nedávno založeného vydavateľstva. Zároveň však opisuje aj Ondrejovu minulosť, konkrétne veľké sklamanie sa v láske.

Hudobne je skladba klasický "mellow rap" v štýle 90. rokov. Autorom beatu je producent a basgitarista Vincent Šušol, známy z bratislavskej kapely Lavagance. "Keď som prvýkrát počul, ako si to Vinci brnká na base, hneď som vedel, že zo mna vyletia emócie," priznáva Ondrej Jurišta, ktorý zastrešil aj klip vo svojej réžii.​

"Som strašne hrdý na všetkých chalanov, ktorí mi pomáhali zrealizovať svoj sen, postavili sme krásne štúdio v Bratislave," hovorí Ondrej. Okrem jeho vlastnej tvorby by mal nový label mala zastrešovať aj ďalších, úplne nových interpretov. A ako sám tvrdí," každú druhú nedeľu vydávame von nový klip," takže sa máme na čo tešiť.

rNUlife.sk / Ondrej Jurišta

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.