Alan Murin predstavil kontroverzný klip k skladbe Srdce. Zahral si v ňom psychopata!

Talentovaný 21-ročný hudobník Alan Murin sa rozhodol potešiť fanúšikov novým videoklipom k skladbe SR C (Srdce). Vizuál klipu, ktorým si mladý muzikant splnil sen, však pravdepodobne vyvolá zmiešané pocity. Alan vždy chcel byť aspoň na chvíľu hercom, no a tu si strihol hneď extrémne náročnú úlohu – psychopata. Klip dokonale vyjadruje jeho pocity, keď v zahraničí, kde študuje, bojoval s emóciami – samotou a smútkom.

Alan Murin ani v časoch pandémie nezaháľa. Pre svojich fanúšikov pripravil dokonalú lahôdku. K skladbe SR C (Srdce) nakrútil videoklip, ktorý ich má tak trochu šokovať.

Alan Murin, nakrúcanie videoklipu SR C (Srdce)

Tému videoklipu sme chceli poňať netradične a dúfam, že v ľuďoch vyvolá pocity, ktoré by pri tejto pesničke nečakali. Verím, že vizuál tejto piesne bude mať dobré ohlasy a prekvapí fanúšikov vo všetkých aspektoch. Zábery sme nahrávali v Záhorskej Bystrici, kde som vyrastal, a v Ružinove, kde sme natrafili na perfektné garážové priestory, ” vraví Alan Murin.

Alan v klipe hrá hlavnú postavu a nie hocijakú! S pomocou tímu TRUESELF RECORDS a Petra Balenta z Cesar Production sa snažili zachytiť jeho emocionálny stav, keď sa cítil nanič. Alan totiž študuje vo Veľkej Británii na prestížnej Point Blank Music School a skladba SR C (Srdce) vznikla po rozchode s jeho láskou, s ktorým sa musel vyrovnávať sám v ďalekej cudzine.

Myšlienkou videoklipu bolo zachytiť môj mentálny stav v období, keď som prežíval boj so svojimi emóciami a racionálnym rozumom. Vždy som mal sen stať sa hercom aspoň na jeden deň. Tentokrát to vyšlo a dostal som možnosť zahrať si psychopata. Scenár som vymýšľal tak, aby fanúšikov príjemne šokoval. Nikdy nezabudnem na zhruba 80 seknutí sekerou kvôli jednému záberu,“ dodáva Alan Murin.

Alan Murin, nakrúcanie videoklipu SR C (Srdce)

Skladba SR C (Srdce) je na Alanovom EP 19 98, ktoré vyšlo v decembri minulého roka. Rozpráva príbeh nešťastnej lásky, ktorou si prešiel v živote asi každý a možno práve preto sa tento song stal okamžite hitom medzi fanúšikmi a mal najväčší výtlak spomedzi všetkých pesničiek.

Alan Murin, nakrúcanie videoklipu SR C (Srdce)

Chcel som nakrútiť filmový videoklip s príbehom, ktorý bude kolísať na hranách sarkastickej komédie s hororovou atmosférou. Túžil som vymyslieť niečo nové, čo vyvolá v ľuďoch otázky. Pri všetkých videoklipoch sme sa doteraz zamerali na môj každodenný život a mal som pocit, že potrebujem dať fanúšikom niečo nové," uzatvára Alan Murin.

rNUlife.sk / Eva Sládková, PROPAGANDA HOUSE, Foto: Diana Studeničová

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.