Novou tanečnou piesňou a klipom "Hned teď" Kryštof vyzývajú k tancu, smiechu a viere, že spolu to zvládneme

Po veľmi úspešnej piesni Hvězdáři, ktorá má na YouTube už viac ako 3,5 milióna zhliadnutí, prichádza kapela Kryštof s veselou tanečnou piesňou Hned teď (buď světlometem), na ktorej okrem Richardovej dcéry Jasmínky spolupracovali najpopulárnejšie "hviezdy" sociálnych sietí TikToku a Instagramu. Frontman kapely Kryštof Richard Krajčo v aktuálnej tematickej piesni pozitívne pôsobí na fanúšikov a napriek súčasnej pandémii a karanténe ich vyzýva k pozitivnemu naladeniu a viere, že všetko sa zas na dobré obráti. Pieseň Richard zložil pri ladení gitary najmladšej dcére už v januári. Samotný text k nej ale vznikol až s príchodom pandémie covid-19, aby rozvíril temnú atmosféru súčasných dní. Videoklip je podomácky zostrihaný v tablete, za to je plný "hviezd" zo sociálnych sietí.

„Neboj, zas všechno v dobré se obrátí. Zahoď svůj strach, že slunce se nevrátí,“ spieva v novej piesni Richard Krajčo. „Pesnička vznikla v januári detskej izbe mojej najmladšej dcéry, keď som jej ladil gitaru. Začiatkom februára časť kapely odletela do Londýna, kde vzniklo pod taktovkou producenta Yaoda Neva demo, ktoré sme mali v pláne dotočiť až na jeseň, ale keď nás zasiahla Corona a ja sám som okolo seba videl, ako množstvo ľudí upadá do depresií a boja sa čo príde, napísal som teda text o tom, že je hlavne potrebné myslieť na lepšie zajtrajšky a nenechať sa prevalcovať,“ približuje vznik piesne spevák.

Singel sa nakoniec dotočil v Prahe a Yoadovi bol zaslaný na mix. Popri tom napadol kapelu „karanténny“ videoklip, s ktorým im pomohla Richardova 12. ročná dcéra Jasmínka a hviezdy TikToku. „Choreografiu k videoklipu vymýšľala Jasmínka, ktorá so mnou klip aj postrihala. Celý je natočený na mobil, spracovaný v iPade a okrem kapely v ňom tancujú hviezdy Instagramu a TikToku: Naty Hrychová, Mína, Nela Kailová, Annie Camel, Terysa, Adydy a Anička Šulcová,“ komentuje Richard Krajčo. Kapela si založila TikTok účet @krystok7, ktorý na TikTok môžete sledovať. „Myslíme, že práve to hlavne teraz potrebujeme počuť čo najviac, že sa zas všetko na dobré obráti,“ odkazuje s úsmevom Richard.

Kryštof - Hned teď

(P) 2020 Universal Music

WAV a MP3 sťahujte TU

Viac na : https://www.krystof.net

Redakcia NUlife.sk / Tomáš Karpel, Universal Music

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.