Scorpions: „V Bratislave bude naša posledná show, poriadne to spolu rozbalíme!“

Dlho očakávaný koncert legendárnej nemeckej rockovej kapely SCORPIONS sa uskutoční už zajtra, 20.11.2019 na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.  Návštevníci podujatia sa môžu tešiť aj na skladby Rock You Like a HurricaneStill Loving YouSend Mean Angel či Wind of Change, ktoré sú mimoriadne obľúbené aj u mladšej generácie.

Nelezie to samotným muzikantom občas na nervy, keď ich musia hrať na každom koncerte? „I keď sme ich už hrali niekoľko tisíckrát, vždy je to pre nás iné aj vďaka publiku, ktoré  reaguje zakaždým inak. V šatni si ich už ale samozrejme nespievame,“ smeje sa gitarista kapely.

Počas posledného koncertu v Košiciach, ktorý sa uskutočnil pred troma rokmi kapela zaznamenala aj obrovský počet mladých fanúšikov „Tešíme sa záujmu mladšieho publika. Myslím, že nás s mladou generáciou spojil internet a youtube. V dnešnej dobe majú mladí mnoho možností preskúmavať hudbu a zistiť, čo sa im páči. Dnešná hudba je trošku viac ‚plastická‘, viac upravená technológiami, pričom muzika starších hudobníkov ako Rolling Stones, Aerosmith, Bon Jovi, Metallica, alebo aj naša, je viac ‘hand made‘. Mladých tiež priťahuje hudba zložená a nahraná ‘po starom‘. Tešíme sa, že máme šancu osloviť široké masy rockových fanúšikov. Je to fantastické vidieť na koncertoch  zástupy mladých stáť v prvých radoch pod pódiom,“ vyjadril sa gitarista a zároveň jeden zo zakladateľov Scorpions Rudolf Schenker.

„Chceme dať ľuďom, čo prídu na náš koncert, čo najviac energie a to najlepšie z nás, aby keď odídu domov z koncertu si radi povedali, áno bola to úžasná šou a stálo to za to! “, povedal pre NUlife.sk Schenker.

Nemecká rocková kapela Scorpions privezie do Bratislavy, kde vystúpi už zajtra, 20. novembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, novú šou. V rozhovore pre agentúru SITA to prezradil gitarista Matthias Jabs. „Na setliste máme všetky obľúbené skladby, vylepšili sme celú šou. Bude to veľká, multimediálna produkcia," povedal. „Slovensko, milujeme vás. Prevalcujeme vás ako hurikán, tešíme sa na vás," doplnil ho gitarista Rudolf Schenker.

„Nepoznám však žiadnu súčasnú kapelu, ktorú by sme mohli porovnať so všetkými tými veľkými kapelami zo 70. rokov. Pozrite sa napríklad na headlinerov niektorých festivalov, sú to stále tí starí dobrí interpreti. Samozrejme, vystupujú tam aj súčasné skupiny, no žiadna z nich by nevypredala futbalový štadión. Existuje veľmi veľa rôznych žánrov. Keď sme my začínali, bola len rocková a popová hudba," povedal Jabs. Sedemdesiatjedenročný Schenker dodal, že spomedzi súčasných interpretov sa mu páčia napríklad Kings Of Leon alebo Imagine Dragons.

Šesťdesiatštyriročný Jabs tiež uviedol, že kapela zatiaľ nemá veľké plány do budúcna. „Dosiahli sme určitý vek, v ktorom si už neplánujeme veci do ďalekej budúcnosti. Možno tak na dva, tri roky. Nechávame veci jednoducho plynúť," ozrejmil.

Zo zákulisia prenikla informácia, že Scorpions si naše hlavné mesto chcú naplno užiť, a tak v centre mesta zorganizujú po koncerte párty.

Vstupenky sú stále v predaji na www.vivien.sk a v sieti  TICKETPORTAL 

Redakcia NULife.sk / VIVIEN/ SITA

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.