AMBICIÓZNY SAM NOVOTA MIENI S NOVOU HUDBOU NAHRADIŤ SOUNDTRACKY ZNÁMYCH FILMOV

Sériu tohtoročných singlov štartuje svižná pieseň s názvom „Liar“, ktorej text bol inšpirovaný obľúbenými filmami „Veľmi nebezpečné známosti“, „10 vecí, ktoré na tebe nenávidím“, „Ako prísť o muža za 10 dní“, „Taková normální holka“… Skladba opisuje rozpaky a zmätok v hlave človeka zaľúbeného do dievčaťa, s ktorým začal chodiť iba kvôli stávke.

Kostru tejto energetickej pesničky dali dokopy producenti a skladatelia z Talianska, Argentíny a Nigérie, no finálnu podobu nadobudla až v chorvátskom štúdiu. Štýl je znateľne inšpirovaný synthwave žánrom z 80-tych rokov minulého storočia.

Pre skladbu boli vytvorené mapy v dvoch momentálne najznámejších rytmicko-akčných hrách, od čoho sa aj odvíja vizuálny obsah na YouTube. V poradí prvé zverejnené video je práve z prostredia kultovej hry Clone Hero, nasledované „Lyrics“ videom, po ktorom príde na rad video z prostredia hry Beat Saber vo virtuálnej realite.

Sam Novota je bývalý slovenský reprezentant, rodák z Malaciek a len nedávno sa rozhodol preskúmať hudobný priemysel, ako spevák v popovom žánri. Odhodlanie zbieral počas celej svojej stolnotenisovej kariéry, a po vlaňajších singloch „Sidelines“ a „Vertigo“ sa tohto roku chystá vydať prinajmenšom dvojnásobný počet songov.

Zdroj: TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.