Slovenských milovníkov hudby onedlho v Bratislave poteší odvážny rebel s violončelom Hauser

Jeho hudba je podmanivá, má fantastický vkus, vyzerá skvele a violončelo dokázal premeniť na vzrušujúci hudobný nástroj. Hauser má povesť zlého chlapca, ktorého milujú najmä fanúšičky z celého sveta. Svoje umenie predvedie 24. júla 2024 aj slovenským fanúšikom v Bratislave.

HAUSER je zakladajúcim členom legendárneho dua 2Cellos. Zaujať poslucháčov a divákov inštrumentálnou hudbou je veľká výzva. HAUSER to dokázal fantastickým spôsobom. Fanúšikovia si jeho tvorbu veľmi rýchlo obľúbili vďaka živelnosti, ktorou na nich pôsobil od prvých tónov. Postupne sa z neho stal svetoznámy hudobník, na ktorého vystúpenia netrpezlivo čakajú ľudia vo všetkých krajinách jeho turné.

Violončelista sa preslávil aj pomocou sociálnych sietí. Jeho videá sú vizuálnym i hudobným potešením. Vďaka tomu má viac ako milión sledovateľov na YouTube, Facebooku a Instagrame. Rodák z Chorvátska si podmaňuje ľudí veľkou charizmou, ktorú na nich dokáže preniesť aj cez obrazovku. Ešte väčšie iskrenie prebehne počas živých vystúpení, keď má už po prvej piesní celé publikum na svojej strane. Navyše veľkou výhodou je, že svojou tvorbou oslovil ľudí naprieč všetkými generáciami.

Fanúšikovia často HAUSERA prezývajú aj „Rebel s čelom“. Presne to isté pomenovanie nesie aj jeho aktuálne turné, ktoré predstavuje tretie dejstvo rockového retra prechádzajúceho do hitov z nového sólového albumu „The Player“. Chytľavé skladby vás zaručene roztancujú a prenesú na vás silnú emóciu. Na zážitok z tohto koncertu nepochybne tak skoro nezabudnete. Skvelé muzikantské čísla sprevádza veľkolepá vizuálna šou. Jej súčasťou je aj pyrotechnické prekvapenie, ktoré umocní atmosféru celého vystúpenia. Nebude chýbať ani veľká dávka romantiky, ktorou sú už tradične sprevádzané aj slávne videá obľúbeného hudobníka.

Chorvátsky virtuóz zavíta na Slovensko už 24. júla 2024. Pri jeho vystúpení nastala jedna dôležitá zmena. HAUSER mal pôvodne odohrať svoj koncert v amfiteátri v Nitre. Po prehodnotení situácie sa jeho koncertné turné, s ktorým je na cestách už od roku 2023, presunie do Bratislavy. Open-air pódium organizátori vymenili za Tipos Arénu, aby vyšli v ústrety fanúšikom.

V Bratislave našli lepšie podmienky najmä čo sa týka technického zabezpečenia. Taktiež sa vyhnú problémom, ktoré by mohli spôsobiť výkyvy počasia. Diváci si tak môžu vystúpenie slávneho violončelistu pozrieť bez obáv z toho, že by ich postihol dážď alebo iné zlé poveternostné podmienky. Vďaka tomu je zabezpečené maximálne pohodlie pre všetkých fanúšikov.

Vstupenky zakúpené na vystúpenie v Nitre sú platné aj na bratislavský koncert. Ten sa odohrá v rovnaký deň a v pôvodne plánovanom čase. Zmena nastala iba pri výbere miesta. Organizátori ďakujú všetkým fanúšikom HAUSERA za pochopenie. Jeho koncert túžia priniesť v čo najlepšej kvalite a pohodlí pre divákov. Kvôli tomu muselo dôjsť aj k dodatočným zmenám miesta konania.

Doposiaľ sa na koncert „Rebel with a Cello“ predalo už takmer 60 percent lístkov z celkovej kapacity. Ak chcete vidieť hudobné majstrovstvo HAUSERA naživo, vstupenky sú k dispozícii v sieti Ticketportal. Ceny jednotlivých kategórií sa pohybujú od 45 do 65 eur.

rNUlife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.