Futbalista Mauro Icardi z Galatasaray Istanbul si kúpil najdrahšie auto na svete

Argentínsky futbalista Mauro Icardi si kúpil automobil značky Rolls Royce, britská automobilka vyrobila iba tri kusy nového limitovaného modelu. Náklady na toto auto sa odhadujú na 26 miliónov eur a údajne ide o najdrahšie vozidlo na svete.

Mauro Icardi (na obrázku) odštartoval sezónu v Galatasaray úžasne. © Poskytla Daily Mail

Podľa informácií francúzskeho denníka L'Equipe sa jedno auto predalo priemyselníkovi, ktorý zbohatol na ťažbe perál, ďalšie vlastní hudobník Jay-Z a tretie Icardi.

Miliardár-raper Jay-Z, manžel speváčky Beyoncé, údajne vlastní tento zriedkavý model Rolls Royce. © Poskytla Daily Mail

Útočník Galatasarayu Mauro Icardi takto investoval do vzácneho modelu Rolls Royce po svojom ohromujúcom štarte v tureckej lige. Icardi tak dokončil letný prestup na trvalo do Galatasaray Istanbul po minulej sezóne strávenej na hosťovaní v PSG. Na tureckom ihrisku začal výborne, keď strelil štyri góly v prvých troch ligových zápasoch.

30-ročný hráč podáva výborné výkony na ihrisku a zdá sa, že si užíva aj život mimo neho, keď minul neuveriteľných 26 miliónov eur (22,3 milióna libier) na nový model Rolls Royce s názvom Boat Tail.

Boat Tail je najdrahšie nové auto na svete, a doteraz bolo vyrobených iba tri kópie tohto modelu. Je teda viac než zrejmé, že Boat Tail nie je žiadne obyčajné auto, je doladené do úplných detailov, a na jeho ručnú vyrobu sú potrebné až štyri roky.

Icardi minul 22,3 milióna libier na zriedkavý model Rolls Royce (na obrázku), ktorý má pripojený slnečník a teleskopický výsuvný stôl. © Poskytla Daily Mail

Tridsaťročný útočník hráva v Turecku za Galatasaray Istanbul, v minulej sezóne nastúpil na 24 ligových zápasov, v ktorých zaznamenal 22 gólov. Podľa informácií portálu transfermarkt.com, je trhová hodnota hráča 19 miliónov eur.

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.