Viedenská indie popová kapela At Pavillon vystúpi na Open-air koncerte v Bratislave

Po jednom albume, jednom nemeckom turné a jednej pandémii sa At Pavillon vracia s druhým albumom: Personal Development Deals. Kapela ho predstaví aj bratislavskému publiku na svojom prvom Open-air koncerte v rámci Staromestského kultúrneho leta 2023.

Posledné dva roky kapela využila na to, prešla procesom očisty sama pred sebou. Očistiť sa sami pred sebou v zmysle: Kto som? Čo chcem? A vôbec. Čo znie ezotericky a miestami tajomne. Ezoterický osobný tréner, bol v skutočnosti nevyhnutnou reorientáciou ako kolektívu, ale aj pre každého jednotlivého člena kapely.

Kapela bola na dne, ale po tejto katarzii sú pripravení opäť pomyslene búrať pódiá tohto sveta. Nový album „Personal Development Deals“ je plný rockových hymien, synth-popových skladieb s indie westernovou romantikou a melodickými baladami. Album bude dostatočne širokospektrálny vo svojej hudobnej a textovej rozmanitosti, aby poskytol zvukovú podporu všetkým milovníkom a hľadačom nielen pomyslenej slobody, na ktorú si môžu spokojne zatancovať.

Pretože v pavilóne At Pavilion by mal tancovať každý, bez ohľadu na farbu pleti, pohlavie, vek, sexuálnu orientáciu alebo pôvod.

Koncert sa koná v spolupráci so Starým mestom Bratislava.

Open-air koncert v rámci Staromestského kultúrneho leta 2023

At Pavillon

6. august 2023, 18:00

Bratislava, Hviezdoslavovo námestie, altánok  

rNUlife.sk / Rakúske kultúrne fórum, PR / Foto: (c) Patricia Narbon

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.