O týždeň dorazí do kín Smolu nosíš ty, láska s Adym Hajdu

Lásku, dobrodružstvo a zábavu sľubuje divákom prichádzajúca letná novinka. V romanticko-dobrodružnom filme Smolu nosíš ty, láska sa o dávku humoru postará Ady Hajdu. „Miro je taký starý nešťastník túžiaci po láske, ako my všetci. Aj keď tá jeho je zatiaľ neopätovaná,“ hovorí o svojej postave obľúbený herec.

Aby majiteľa horolezeckej základne stvárnil čo najautentickejšie, musel počas nakrúcania vypučiť brucho. „Mnoho ľudí ho sťahuje, ja som ho kvôli roli zámerne zväčšoval. Tak dúfam, že to na plátne bude vidieť,“ smeje sa.  

Príbeh filmu sa odohráva v jaskyni Domica, Slovenskom raji, Tatrách a na chorvátskom ostrove Hvar. Práve do Chorvátska kedysi chodieval aj Ady Hajdu, ktorý tam trávil s deťmi a partiou kamarátov dovolenky. „A teraz som mal byť na nakrúcaní o 3 dni skôr, aby som sa etabloval a zžil s prostredím. Musel som sa kúpať, naberať bronz a piť víno... Počas toho sa mi vynorili všetky príjemné spomienky...“ opisuje herec a pokračuje: „Aj potom, počas obednej pauzy, sme sa všetci kúpali v mori, jedli a mali hodinové siesty. S domácimi sme doteraz priatelia a môžeme sa tam kedykoľvek vrátiť – to je veľmi dobrá vizitka celého štábu a produkcie.“

Je herec z filmu Smolu nosíš ty, láska poverčivý? „Som starší výbehový typ, takže s ľuďmi, ktorí mi nosia smolu či dávajú negatívnu energiu, sa nestretávam. Stretávam sa len s tými, ktorí majú v sebe lásku a nádej žiť,“ uzatvára. Či bude mať šťastie jeho postava Mira v úsmevnej snímke Samuela Spišáka, sa diváci dozvedia vďaka spoločnosti CinemArt už 15. júna 2023.

rNUlife.sk / Rado Brhlík, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.