Zabudnuté suroviny kvaku či špaldu čitatelia objavia v novej knihe

Kniha Rozmanitosť na tanieri znovuobjavuje recepty a tradície európskej kulinárskej kultúry. V sobotu predpoludním publikáciu "pokrstili" v rámci pravidelného Trh-Piac-Marketu v Bratislave.

Súčasťou podujatia bola aj diskusia s jej autormi - zakladateľkou iniciatívy Skutočne zdravá škola Anettou Vaculíkovou, etnologičkou Katarínou Nádaskou a vedúcim Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku Ladislavom Mikom. Čitatelia vďaka publikácii spoznajú zabudnuté suroviny ako kvaka, špalda či králičie mäso.

Krstnou mamou publikácie sa stala herečka Henrieta Mičkovicová. Tvorcovia knihy uviedli, že po jej uvedení bude dostupná zadarmo k stiahnutiu online.

rNUlife.sk / tasr

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.