Zdenka Predná s ľahkosťou prichádza späť
a spieva si La la la la

Speváčka Zdenka Predná sa vracia na hudobnú scénu, aby dodala odvahu ľuďom, ktorí chcú zmeniť svoj doterajší život. „Veď kedy, keď nie teraz!“ hovorí. „La la la la“ je titulná skladba očakávaného romanticko-dobrodružného filmu režiséra Samuela Spišáka Smolu nosíš ty, láska.

„Je mi jedno kam, odplávam. Do diaľky, niekam za oceán. Odpustím, no nezabúdam, oblaky rozfúkam do strán. Mám sa trápiť nad tebou, veď si rieka bez brehov,“ vyznáva sa v úvode piesne Zdenka. Slová sú podľa nej o niekom, kto po sklamaní túži začať odznova, niekde ďaleko a na novom mieste.

„Cíti v sebe silu, ktorú doteraz potláčal a vie, že šťastie je v jeho rukách. Že stačí pustiť staré nefunkčné, aby sa nové a krásne mohlo udiať,“ vysvetľuje speváčka a pokračuje: „Stačí sa postaviť za seba, zmeniť hranice, dať sa na prvé miesto a urobiť prvý krok...“

Časť videoklipu vznikla v dome Zdenky a jej partnera hudobného producenta Oskara Rózsu v Banskej Štiavnici. Tvorcovia sa počas nakrúcania snažili autenticky zachytiť svoj harmonický vzťah a atmosféru.

„Domov je miesto, kde vonia káva a deti sa smejú dlho a nahlas, až nás z toho bolí hlava. A preto si môžeme opäť dať kávu, aby sme im stíhali a udržiavali si jej príjemnú vôňu,“ usmieva sa spoluautorka skladby. „Rodina, láska, domov, hudba, sloboda, pravda a zdravie sú naše priority, a samozrejme, peniaze na kávu,“ dodáva.

Pod text sa spolu s ňou podpísal Peter Kollár, autormi hudby sú Oskar Rózsa a Ivan Véreš, réžiu a strih videa mal pod palcom Vlado Kriško. Súčasťou videoklipu sú zábery z pripravovanej snímky Smolu nosíš ty, láska.

„Veľmi sa tešíme zo spojenia so Zdenkou. Skladba La la la la fantasticky vystihuje pointu nášho filmu, a preto veríme, že optimizmus a nádej v šťastnejší život prenesieme nielen na plátna kín, ale aj do slúchadiel pri behu či do áut cestou za letnými zážitkami,“ hovorí herečka a producentka filmu Michaela Čobejová.

Úsmevný príbeh Smolu nosíš̌ ty, láska, inšpirovaný skutočnými udalosťami, v produkcii Sardinka Production prinesie do kín CinemArt 15. júna 2023.

rNUlife.sk / Radomír Brhlík, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.