Bottled Fish vydávajú druhý singel z pripravovaného albumu Dreams Lie a pozývajú na pražský krst

Druhú ochutnávku s názvom Dreams zpripravovaného albumu posielajú do sveta Bottled Fish, v Prahe usadená medzinárodná indie - rocková kapela.

Text Dreams prináša osobnú výpoveď speváčky - rozpad dlho dobého vzťahu, sťahovanie, obavy z nadchádzajúcej zmeny. Nutnosť výsť zo svojej komfortnej zóny však doprevádzali nádejné vyhliadky na budúcnosť. Bottled Fish príbeh opäť obalili do výraznej rock 'n' rollovej melódie.

„Vieš, že to čo robíš, robíš správne, i keď máš strach z neznámeho. Je v tom nádej na novú, lepšiu budúcnosť. Text som napísala behom jednej cesty električkou po Prahe a pôvodne som ho nazvala Tram song, no názov nikto z kapely neocenil,“ dodává už so smiechom k vzniku piesne Shakurova.

I druhý singel vznikol, rovnako ako aj pripravovaný album, v štúdiu Baracca Records, za mixom a masteringom stojí pianista Tomáš Jochmann, ako hosť bol prizvaný venezuelský bubeník Carlos Rodriguez.

Bottled Fish sa na českej hudobnej scéne pohybujú od roku 2019. Shakurova pochádza z Kazani, v ruskom Tatarstane, Nikita z Kazachstanu, obaja sa usadili v Prahe pred desiatimi rokmi. Behom jam sessions sa stretli s pianistom Antonom Sallerom z Ukrajiny, zostavu v blízkej budúcnosti doplní nový gitarista. Odohrali desiatky klubových a festivalových koncertov. V roku 2020 vydali EP No One.

Debutový dlhohrajúci album "Dreams Lie" vydajú Bottled Fish 6. apríla, o deň neskôr ju pokrstia v pražskom priestore Swim.

Multilink: https://songwhip.com/bottledfish/dreams

bottledfish.bandcamp.com

instagram.com/bottled_fish_band

rNUlife.sk / Anna Mašátová, PR / foto: @alohaburnflames

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.