Bývalý reprezentant Ján Ďurica sa predviedol premiérovo v úlohe dabingového herca v ASTERIX a OBELIX: Ríša stredu

Dlho očakávané pokračovanie legendárneho filmu ASTERIX a OBELIX mieri do slovenských kín. Na jeho slávnostnom uvedení v bratislavskom Cinema City v nedeľu večer nechýbal ani bývalý futbalový reprezentant Ján Ďurica.

Úspešný obranca totiž v snímke prepožičal svoj hlas bývalému kolegovi, švédskemu futbalovému útočníkovi Zlatanovi Ibrahimovičovi.

„Bolo to pre mňa niečo úplne nové,“ hovorí o svoje prvej dabingovej skúsenosti Ďurica a pokračuje: „Ale tešilo ma to. Spolupráca bola výborná, ľudia príjemní, cítil som sa dobre a bolo to zábavné. Ak príde ďalšia takáto ponuka, asi ju neodmietnem, treba sa otvárať novým možnostiam,“ dodáva s úsmevom.

Diváci okrem neho budú môcť počuť Pavla Plevčíka ako Asterixa a Pavla Topoľského ako Obelixa. Herec Peter Sklár prehovorí za postavu Júliusa Cézara. V slovenskom znení ďalej účinkujú Igor Krempaský, Zuzana Vačková, Petra Vajdová, Marek Ťapák, Peter Krajčovič, Judita Bilá, Juraj Hrčka, Martin Kaprálik, Martin Madej, Juraj Predmerský a ďalší.

Nerozluční hrdinovia, vďaka čarovnému elixíru obdarení nadľudskou silou, sa tentoraz vydajú na veľkú cestu za dobrodružstvom do Číny, kde ich čaká uväznená cisárovná. No Cézar smeruje do Ríše stredu so svojou mocnou armádou túžiacou aj po novom dobývaní...

Film ASTERIX a OBELIX: Ríša stredu do slovenských kín pozajtra 2. februára 2023 uvedie distribučná spoločnosť Magic Box Slovakia.

rNUlife.sk / TS Magic box

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.