IQOS oslavuje 5 rokov na Slovensku. Najviac užívateľov iqosu je v Bratislave

IQOS ponúka zariadenia na nahrievanie tabaku a elektronické cigarety. IQOS nie je bez rizika a je určený výhradne pre dospelých fajčiarov. Spoločnosť Philip Morris International priniesla bezdymový prostriedok IQOS na Slovensko presne pred 5 rokmi.

Za ten čas prešlo na Slovensku z klasického fajčenia cigariet na tento spôsob takmer 300 000 používateľov. Najviac používateľov je v Bratislave, spoločnosť ich odhaduje na zhruba 50 000.

Tabakovej spoločnosti sa úspešne darí motivovať dospelých fajčiarov na prechod na bezdymový prostriedok, na svojom eShope vytvorila napr. vernostný systém a celý systém prispôsobuje individuálnym požiadavkám daného unikátneho spotrebiteľa.

Len prednedávnom na Slovensko priniesla aj elektronickú cigaretu IQOS VEEV, ako sme sa dozvedeli, ďalšie nové produkty budú nasledovať.

Spoločnosť pracuje aj na tom, aby aj na náš trh priniesla limitované edície. Tak to bolo aj v prípade narodeninovej verzie, ktorú vytvorila uznávaná maliarka Mária Hula Valenčíková. Ide o model IQOS 3 DUO by Hula. Do priameho predaja je táto verzia uvedená pre zákazníkov ako špeciálne návleky vhodnými pre IQOS 3 DUO, zákazníci ich dostanú ako darček k nákupu doplnkov.

rNUlife.sk / IQOS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.