Guns N'Roses zahrajú historicky najdlhší koncert v Česku

Byť fanúšikom Guns N’Roses znamená pripraviť sa a byť pripravený na čokoľvek, napríklad aj dlhoročné čakanie na nový album. V prípade chystanej akcie na pražskom letisku v Letňanoch sú už teraz pripravený na rekord, čo sa dĺžky koncertu týka.

V sobotu 18. júna vystúpi v rámci svetového turné momentálne sedemčlenná skupina Guns N'Roses, svojho času označovaná ako "najnebezpečnejšia kapela na svete" - pre výstrednosti, škandály a rock'n'rollový štýl života všeobecne.

Tentoraz si ich hudbu fanúšikovia užijú do sýtosti - skupina pripravila tri a pol hodiny dlhý set.

Americká hardrocková skupina Guns N'Roses sa chystá na avizovaný koncert v českých Letňanoch, pričom prisľúbila, že pôjde o rekordne dlhé vystúpenie!

Svetové turné Guns N´Roses 2020 Tour začalo v januári 2020 jediným koncertom. Kvôli pandémii sa vzápätí a neskôr ešte niekoľkokrát prerušilo. Teraz sa už konečne po tak dlhej dobe dočkajú i češkí, prípadne slovenskí fanúšikovia.

Z pôvodnej zostavy v kapele doteraz spieva Axl Rose, na sólovú gitaru hrá Slash a na basovú gitaru Duff McKagan. Dopĺňajú ich gitarista Richard Fortus, bubeník Frank Ferrer a hráči na klávesové nástroje Dizzy Reed a Melissa Reeseová.

Kapela prisľúbila hrať tri a pol hodiny, išlo by o teda historicky najdlhší koncert v Českej republike. Setlist obsiahne takmer 30 skladieb zo všetkých albumov vrátane niekoľkých prevzatých skladieb od The Who, The Stooges a ďalších.

Iba pred pred pár dňami, v rámci spomínaného svetového turné, v Španielsku kapela vôbec poprvý krát zahrala pieseň Back in Black od AC/DC, s ktorými Axl Rose vystupoval ako hosťujúci spevák na turné v roku 2016.

INFO a VSTUPENKY

rNUlife.sk / tasr, livenation.cz

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.