Už zajtra vypukne megaoslava narodenín legendárneho Jána Baláža, vyhrajte vstup na afterpárty!

Na megaoslave narodenín Jána Baláža odznejú najväčšie hity, ktoré zložila táto legenda slovenskej popmusic! V bratislavskej Incheba Expo Aréne si môžete 24. mája 2022 zaspievať známe hitovky Ulica, Kráľovná bielych tenisiek, Zanedbaný sex či Sestrička z Kramárov! Organizátor pripravil pre fanúšikov špeciálnu akciu. Tí, ktorí si zakúpia ľubovoľnú vstupenku a napíšu do komentára na sociálne siete slovo SÚŤAŽÍM, sa zapoja do žrebovania o vstup na afterpárty!

Zablahoželať legende prídu Jožo Ráž, Vašo Patejdl, Kuly, Marta Jandová, Olympic, Pepa Vojtek, Mária Čírová, Martina Schindlerová, Mirka Partlová, Sagvan Tofi, Robo Opatovský, Lukáš Adamec, Štefan Skrúcaný, Miro Noga, Juraj Zaujec či skupina GIOIA.

„Piesne sme vyberali z bohatej Jankovej autorskej tvorby a to z takmer sto titulov. Najskôr sme vybrali piesne do poradia v rámci dramatickej štruktúry a potom sme vytypovali jednotlivých spevákov a speváčky. Niektorí si skladbu vybrali sami. Marta Jandová chcela spievať Sestričku z  Kramárov. Miro Noga a Štefan Skrúcaný zaspievajú Jankovu pieseň Intrák a Sagvan Tofi pieseň z kultového filmu Láska s pasáže Dávej ber,“ prezradil jeden z usporiadateľov megakoncertu Jozef Šuhajda.

            Obľúbená speváčka Mária Čírová zaspieva hit Ulica. S jubilantom Jánom Balážom sa stretne osobne po prvýkrát až na koncerte. Spevák a skladateľ Robo Opatovský si vybral emotívnu skladbu od Elánu.

„Vybral som si pesničku Modlitba pre dva hlasy, pretože mi je veľmi blízka. Ja som taký romantik a toto je romantická pesnička. Teším sa na spoluprácu s bratmi Bugalovcami, dlho sme sa nevideli. Jána Baláža vnímam ako veľkého skladateľa, ktorý napísal mnoho hitov. V Eláne je výrazným songwriterom a ja ako človek, ktorý tiež píše pesničky, mám k nemu veľkú úctu,“ vyznal sa Robo Opatovský.

Projekt majú v rukách tvorcovia Jozef Šuhajda, Ľubo Belák a Dušan Drobný, ktorí majú na konte množstvo podobných akcií.

„Perličkou programu bude vystúpenie šiestich najlepších slovenských gitaristov, ktorí vzdajú hold vynikajúcemu kolegovi a priateľovi Jankovi Balážovi. Nebude chýbať svetelná šou a vynikajúca kapela Štefana Bugalu. Program bude moderovať Roman Bomboš,“ uzatvár aJozef Šuhajda.

Prekvapenie od organizátora - súťaž!

Organizátor pripravil pre fanúšikov špeciálnu akciu. Tí, ktorí si zakúpia ľubovoľnú vstupenku a napíšu do komentára na sociálne siete slovo SÚŤAŽÍM, sa zapoja do žrebovania o vstup na afterpárty! Výsledky sa dozviete 24. mája o 15:00 hodine. Nenechajte si 24. mája 2022 v Incheba Expo Aréne ujsť fantastickú atmosféru a večer v spoločnosti hviezd hudobnej scény.

Vstupenky

rNUlife.sk / Nora Krchňáková | NK Factory

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.