SLIPKNOT pozývajú do metavesmíru

Slipknot pozývajú fanúšikov do metavesmíru. Populárna heavy metalová kapela rozširuje svoje aktivity a mieri do virtuálneho vesmíru.

Novým partnerom hudobného festivalu Knotfest, ktorý v roku 2012 skupina založila a ktorý okrem Ameriky v minulosti hostilo napr. Japonsko, Mexiko alebo Francúzsko, sa stala platforma Sandbox: „ Sme hrdí, že môžeme privítať Slipknot ako prvú heavy metalovú skupinu, ktorá vytvorí pre komunitu svojich priaznivcov nový domov v prostredí Web3,“ prehlásil zakladateľ Sandbox a riaditeľ spoločnosti Sebastien Borget.

Slipknot ponúknu fanúšikom v zdieľanom digitálnom priestore Knotverse metaverse koncerty, herné zážitky, jedinečné digitálne aktíva NFT. „Ideme tam, kam nás vedú priaznivci,“ nechal sa počuť bubeník skupiny Shawn Crahan alias Clown„Doposiaľ sme s nimi mohli hrať online hry, teraz sa nám vďaka novej spolupráci otvárajú ďalšie neuveriteľné možnosti…“

rNUlife.sk / Renáta Tomášová, Warner music

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.