Spevák Liam Gallagher predstavuje svoj vianočný song „All You’re Dreaming Of“

S vianočnými piesňami akoby sa vrece roztrhalo, nakoľko sa jedná o lukratívny a populárny žáner v období vianočných sviatkov. Vianoce prichádzajú a v ústrety im vyrazil koncom novembra aj britský pop spevák Liam Gallagher, ktorý úplne po svojom natočil pôsobivú sviatočnú pieseň, s pravou vianočnou ťahavou melódiou a atmosférou v kreslenom videoklipe v štýle Malého princa s názvom All You’re Dreaming Of - všetko o čom snívate. Hodiť sa bude možno rádiám, ktoré klasické vianočné štandardy viac-menej ignorujú. Ale samozrejme dobre padne aj do obohratých playlistov medzi Last Christmas, All I Want For Christmas alebo Jingle Bells ? Nechajme sa prekvapiť!

„Vzhľadom na rok, ktorý sme všetci prežili, dúfam, že vám to prinesie potrebnú lásku a nádej," uviedol Gallagher vo vyhlásení. „Bing Crosby by bol hrdý." Gallagher by mal hrať „All You’re Dreaming Of“ 4. decembra počas epizódy The Tonight Show v hlavnej úlohe s Jimmym Fallonom.

Liam Gallagher je britský rockový hudobník, spevák a skladateľ. Známy je najmä ako spoluzakladateľ a spevák slávnej britskej rockovej skupiny Oasis, ktorá sa rozpadla roku 2009. Bol spevákom skupiny Beady Eye, ktorú tvorili bývalí členovia Oasis. V súčasnosti sa venuje sólovej kariére.

rNUlife.sk / pr

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.