SLEDUJTE KONFERENCIE ITAPA HEALTH & CARE 2022 ONLINE

Počas 1️⃣. ročníka konferencie ITAPA Health&Care, ktorá prebieha dnes, vo štvrtok 2️⃣8️⃣. apríla 2022❗️, máme pre vás možnosť navštíviť virtuálny stánok spoločnosti Oracle Slovensko.Chcete vedieť, aké je praktické využitie Oracle cloud technológií a ich výhody❓Počas konferencie môžete chatovať s Account Cloud Engineer-om spoločnosti, ktorý bude pre vás k dispozícii v čase od 👉🏻 9:00 do 13:00 a od 15:00 do 17:00 hod. na stránke https://itapaexpo.sk/oracle. 💻Neváhajte a využite rýchly prístup k informáciám, ktoré vás zaujímajú, cez real-time chat. ☝🏻

Upozorňujeme platiacich účastníkov, ktorí si zvolili sledovanie konferencie ITAPA HEALTH & CARE 2022 z pohodlia domova alebo kancelárie, že k prihláseniu sa do online vysielania budú potrebovať kód, ktorý obdržali po registrácii e-mailom.

Tento kód je možné použiť iba pre jednu a tú istú IP adresu (t.z. kód je platný iba pre jedno zariadenie, či už je to mobilný telefón alebo počítač).

Živé vysielanie sledujte na ONLINE PRENOS ITAPA HEALTH & CARE 2022

Nezabudnite zadať svoj špeciálny kód, ktorý ste dostali e-mailom!

V prípade otázok nás kontaktujte na itapa@itapa.sk alebo +421 948 306 893.

ITAPA tím

PROGRAM: https://www.itapa.sk/13507-sk/itapa-health-care/

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.