RICHARD „CITRÓN“ LINTNER EXKLUZÍVNE PRE ITAPA: VYCHOVÁVAME VÝNIMOČNÝCH ĽUDÍ

Je tomu už 20 rokov, čo Slováci ovládli svetový šampionát a stali sa majstrami sveta v hokeji. Na mnohé momenty zlatého tímu pod vedením trénera Jána Filca doteraz spomíname. Avšak, práve tu, v Göteborgu, sme boli svedkami i takých, ktoré definovali našu krajinu nielen po hokejovej stránke. Jedným z nich bol aj nájazd obrancu Richarda Lintnera, vďaka ktorému sme v semifinále zdolali Švédov. Bol to totiž moment, keď si celé Slovensko uvedomilo, že máme na to byť úspešnými. Uverili sme v naše právo na úspech. 

Dnes, v čase zúriacej vojny na Ukrajine a energetickej krízy prichádza doba, keď si právo na úspech musíme uvedomiť nielen v hokeji, ale aj v zdravotníctve, školstve, vede, či inováciách. 
A predpoklady na to podľa bývalého profi hokejistu Richarda Lintnera máme.

„Vychovávame výnimočných ľudí, no nie vďaka, ale skôr napriek systému. A myslím to pozitívne. Pokiaľ sa totiž ľudia neopierajú o zabehnuté pravidlá, ale predovšetkým o svoje presvedčenie, je predpoklad vzniku mimoriadnych originálnych inovatívnych projektov,“ tvrdí v exkluzívnom rozhovore pre ITAPA Richard Lintner. Ako ďalej dodáva, bez inovácií a pokroku niet cesty vpred. „Napriek tomu, že som skôr konzervatívny človek, inovácie využívam, a to najmä vo svojej práci. Ide napríklad o špeciálne dáta sledovanosti, ktoré používame pri vývoji noviniek v mojej televíznej relácií Citronáda.“ 

https://www.facebook.com/itapask/

Richard „Citrón“ Lintner je jedným z top spíkrov tohtoročnej medzinárodnej konferencie ITAPA s podtitulom Právo na úspech a je tiež garanciou, že o inšpirácie a vízie nebude núdza. Richard Lintner vystúpi na ITAPA hneď v úvodnom paneli prvého dňa a hovoriť bude o tajomstve zlatého tímu.

Čo stálo za tým, že Richard Lintner, Peter Bondra, Ján Lašák, Miroslav Šatan, či Žigmund Pálfy prekvapili celý hokejový svet? A bude sa dať toto tajomstvo aplikovať aj na verejnú správu?

„Princípy fungujú rovnako v každom kolektíve. Verím, že spontánny prístup je fajn, ale až vedomými krokmi sa dá kvalita fungovania kolektívu vylepšiť rýchlejšie a kvalitnejšie,“ objasnil pre ITAPA Richard Lintner. 

Mimochodom, Richard Lintner vystúpi v úvodnom paneli ITAPA 2022 spolu s predsedom vlády SR Eduardom Hegerom, generálnou tajomníčkou služobného úradu rezortu financií Veronikou Gmiterko, či Petrom Kučerom, členom predstavenstva SPP. 

O ITAPA

 Podujatia ITAPA už 21 rokov prinášajú nové impulzy pre digitalizáciu a celkovú modernizáciu na Slovensku, pričom sa stali vrcholnou konferenčno-diskusnou platformou. Cyklus podujatí ITAPA štandardne spája štát, či verejnú správu s firmami, priemyslom a obchodom, ale aj akademickou sférou a výskumom. Medzi vyprofilované formáty ITAPA patrí konferencia Jarná ITAPA, diskusné formáty ITAPA OPEN TALK a ITAPA DIGITAL TALK. Najväčším podujatím je 3-dňová jesenná Medzinárodná konferencia ITAPA s takmer dvoma stovkami domácich a zahraničných spíkrov.

🗣️ Jedným zo spíkrov na JESENNEJ ITAPE bude aj spoluzakladateľ firmy NUCLEATE BIO - Soufiane Aboulhouda 🔝 Ako biotechnologicky líder svojou prácou spája vedúcich pracovníkov v oblasti biotechnológie, investorov, vládnych a filantropických lídrov.

🏁 Cieľ má jediný 👉🏻 podporiť inovácie v oblasti biologických vied. A my s ním o tom, ako mu to ide budeme diskutovať 👇🏻

ℹ️ www.itapa.sk
🗓️ JESENNÁ ITAPA 29.11.-1.12.2022
📍 Crowne Plaza, Bratislava

Cieľom ITAPA je vytvárať nezávislú platformu, na ktorej kľúčoví predstavitelia štátu i biznisu diskutujú a predstavujú inšpiratívne nápady a projekty z oblasti digitalizácie, nových technológií, inovácií a modernizácie spoločnosti. Každoročne sa ho zúčastnia okrem renomovaných spíkrov zo Slovenska i sveta aj stovky hostí a významné médiá. Tisícky účastníkov ročne sledujú podujatia ITAPA online.

Viac informácií: www.itapa.sk

rNUlife.sk /TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.