Pop star Rihanna čaká s A$AP Rockym svoje prvé dieťa

Barbadoská kráska a popová speváčka Rihanna oznámila, že s americkým rapperom menom ASAP Rocky čaká svoje prvé dieťa. Informovala o tom v pondelok tlačová agentúra AFP.

Rihanna (33), vlastným menom Robyn Rihanna Fentyová, vydala ostatný štúdiový album v roku 2016. Odvtedy sa z nej stala miliardárka, pretaviac svoj hudobný úspech do módnych a kozmetických značiek.

ASAP Rocky (33), vlastným menom Rakim Athelaston Mayers, pôsobí na hudobnej scéne od roku 2007 a s Rihannou tvorí pár približne od roku 2020. Obaja sa však poznajú už omnoho dlhšie.

Na jednej z dojímavých fotografií, ktoré vznikli priamo v New Yorskom Harleme, kde A$AP Rocky vyrastal, rapper pobozká budúcu mamu na čelo, pričom si spolu užívajú fotografovanie zimnej prechádzky vonku, kde aj sneží.

V máji sa A$AP Rocky vyjadril pre časopis GQ o svojom romániku s Rihannou, pričom ju nazval „láskou môjho života“. Keď sa ho opýtali, aké to je byť vo vzťahu, povedal: "Oveľa lepšie. Oveľa lepšie, keď máte 'Ten jeden pravý vzťah'. Môžem ju prirovnať k miliónu ostatných. Myslím, že keď vieš, vieš. Ona je tá jediná."

Hodnoverný zdroj médiám potvrdil už v novembri 2020, že Rihanna a A$AP Rocky spolu začali chodiť po rokoch priateľstva. O páre sa šírili romantické chýry, odkedy sa Rihanna v januári 2020 takmer po troch rokoch rozišla so svojím vtedajším priateľom, miliardárom Hassanom Jameelom.

Rihanna a Hassanom Jameel sa rozišli v januári 2020

Speváčka už vtedy tiež prezradila, že chce byť matkou „viac ako čokoľvek iné v živote.“ V júli minulého roku predstavila A$AP Rockyho vo svojej kampani Fenty Skin a dvojica spolu urobila niekoľko rozhovorov na propagáciu svojej spolupráce.

Sériu mierne provokatívnych záberov tehotnej Rihanny, ako sa so svojím partnerom prechádza po newyorských uliciach, zverejnil v pondelok na sociálnej sieti Instagram fotograf celebrít Miles Diggs.

Rihanna je jednou z komerčne najúspešnejších speváčok všetkých čias. Je držiteľkou deviatich cien Grammy. Preslávila sa hitmi ako Unfaithful, Umbrella, California King Bed, We Found Love či Diamonds.

rNUlife.sk / AP, tasr, PEOPLE

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.