Presne o týždeň začína festivalový sviatok SZIGET

Jeden z najväčších európskych multižánrových festivalov Sziget otvorí 7.Augusta Ed Sheeran a ukončí presne o 7 dní trvania festivalu, 13. Augusta FOO FIGHTERS. Sziget to je týždeň plný nekončenej zábavy, hudby, tanca, párty, umenia, umeleckých predstavení, sprievodných podujatí, spoznávania sa s ľuďmi z celého sveta a nekonečných zážitkov, na ktoré nikdy nezabudnete! Sziget, to je viac než len festival. Join the Love Sziget Revolution!

No ostrove slobody sa môžete medzi inými tešiť napríklad na Ed Sheeran, Florence + The Machine, Foo Fighters, Macklemore, The 1975, Post Malone, Twenty One Pilots, Martin Garrix and The National , James Blake, Richard Ashcroft, Mura Masa, Years & Years, 6LACK, Michael Kiwanuka, IDLES, Jungle, Johnny Marr, Tove Lo, IAMDDB, Masego. 

7 dní hudobného programu, stovky účinkujúcich, množstvo pódií aj sprievodných podujatí a ty! Komu sa zdá týždeň veľa, je na výber okrem jednodňového aj 3 či 5 dňový vstup, na kempovanie a rozloženie stanu treba minimálne 2 jednodňové lístky. Do Budapešti sa dostanete jednoducho vlakom alebo busom, respektíve vlastným autom, no počítajte s tým, že v okolí prístupového mosta na Sziget len tak ľahko nezaparkujete. Preto nazabudnite na ponuku Parkovacích lístkov. K dispozícii je i Moving-in vstupenka, ak chcete ísť na ostrov slobody o deň skôr pred oficiálnym začiatkom a nájsť si tak napríklad lepšie miesto v neohradenom kempe, či CITYPASS (2,5 či 13 dní) do mesta Budapešť, kt. slúži ako lístok mhd, či vstup do kúpeľov a poskytuje ďalšie zľavy, napr. na múzeá a galérie.

Neopakovateľnú atmosféru jedinečného mega festivalu v srdci Budapešti, na ostrove Óbudai, môžete zažiť aj Vy!  Kto sa poponáhľa a kúpi si vstupenky ešte do zajtra, to je 1. 8. 2019 do 12,00 ušetrí! Jedno, troj, päť a sedemdňové lístky aj možnosti ubytovania, ako aj citypass do mesta sú stále v predaji za nezmenené ceny. Avšak zajtra sa už zdražuje! Pre viac info+vstupenky : TU

 

https://twitter.com/i/status/1153213178576351232

https://twitter.com/i/status/1152903629340364803

CCH/DM/Sziget press/

Youtube/@rockstarphotographers

 

 

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.