Taiwanská prepravná spoločnosť vyplatí svojim zamestnancom bonus v hodnote 50 mesačných platov

Taiwanská spoločnosť Evergreen Marine oslavuje výnimočne úspešný rok hviezdne vysokými bonusmi pre svojich zamestnancov, píše agentúra Bloomberg. S rekordnými prijímami i samotným ziskom sa firma podelí s tými, ktorí sa na tom podieľali najviac, so svojimi zamestnnacami! Tak by to malo byť v každej spoločnosti.

Pracovníci tejto prepravnej firmy si podľa zdroja z prostredia spoločnosti v priemere prilepšia o koncoročný bonus v hodnote 50 mesačných platov. Jeho výška závisí od funkcie a hierarchického postavenia, pričom nárok naň majú iba zamestnanci so zmluvami pre sídlo na Taiwane.

Spoločnosť Evergreen Marine v piatok priblížila, že výška koncoročných bonusov sa počíta na základe výkonnosti firmy pre daný rok a výkonu jednotlivých zamestnancov.

Za vydarený rok sa môže firma poďakovať bezprecedentnému rozmachu v oblasti prepravy, za ktorý môže pandémiou poháňaný prudký nárast prepravnej sadzby a dopytu po spotrebnom tovare. Príjmy spoločnosti by mali za rok 2022 dosiahnuť rekordnú úroveň 20,7 miliardy dolárov, čo je viac než trojnásobok úrovne z roku 2020.

rNUlife.sk / ots

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.