Dnešný ŠTVORKONCERT KATARZIA, JANA KIRSCHNER, DAN BÁRTA, KORBEN DALLAS vypredaný!

Bratislavský hudobný festival Viva Musica! je festival, ktorý dáva klasickej hudbe moderný šat. Po nezabudnuteľných zážitkoch z koncertov aktuálneho ročníka prichádza ďalší, viac ako zaujímavý projekt.

15. ročník festivalu Viva Musica! prináša toto leto okrem viacerých premiér aj koncerty umelcov, ktorí na festivale už účinkovali a ktorých vystúpenia v rámci festivalovej histórie rezonovali najviac. K takým patria nepochybne obľúbené symphony sessions, v rámci ktorých sa na festivale už niekoľkokrát a vždy s veľkým úspechom spojili umelci z neklasickej hudobnej scény s orchestrom. Sériu týchto koncertov otvorila v roku 2009 Jana Kirschner nezabudnuteľným koncertom s orchestrom na Hlavnom námestí. V roku 2011 sa v bratislavskej Starej tržnici predstavil Dan Bárta s Illustratosphere a s českým Epoque Quartet, neskôr v roku 2014 si s orchestrom zahrali Korben Dallas a minulý rok svoje piesne v experimentálnych aranžmánoch predstavila aj Katarzia s Viva Musica! ensemble. 31. júla 2019 sa títo umelci predstavia na spoločnom Štvorkoncerte, na ktorom uvedú svoje najväčšie hity, ale aj niekoľko noviniek s Orchestrom Viva Musica! pod taktovkou Braňa Kostku.

Organizátori hlásia, že koncert je VYPREDANÝ! Vstupenky cez distribútora TICKETPORTÁL už žiaľ dnes nie je možné zakúpiť.

31.7., 20:00, Stará tržnica, Bratislava

SYMPHONY SESSION

19:00 Doors open
20:00 Štvorkoncert
22:00 DJ Gallagher

Katarzia
Dan Bárta
Jana Kirschner
Korben Dallas

Orchester Viva Musica!
Braňo Kostka, dirigent

Gitara: Michal Bugala / Tomáš Fuchs / Ľubomír Petruška
Basgitara / kontrabas: Juraj Griglák / Robert Balzar / Lukáš Fila
Klávesy: Jakub Zitko / Vít Křišťan

Viac info : https://vivamusica.sk/4koncert.html

DM/Viva Musica!/stará tržnica

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.